Zack
Hør uddrag

Zack

Markus Lutteman, Mons Kallentoft

Politikens Forlag
ZACK (2014) er første bind i Kallentoft og Luttemans Herkulesserie, frit baseret på den græske myte om Herkules' tolv arbejder.

Fire burmesiske kvinder fra en stockholmsk massageklinik findes brutalt myrdet, og en femte læsses svært såret af foran Söder sygehus. Efter hendes skader at dømme er hun blevet angrebet af hunde.

Kriminalinspektør Zack Herry er en kompliceret antihelt med en dunkel fortid. Med den udødeliges mod  vil han rydde op i Stockholms kriminelle underverden, men han hjemsøges af minderne fra en fjern fortid. Om natten forsøger at han at undslippe sine dæmoner ved at opsøge klubmiljøet og tage coke med de mennesker, han burde sætte bag lås og slå. Med politiets interne efterforskere i hælene forsøger Zack at forstå de kræfter, der ligger bag massageklubmordene. Handler det om had til kvinder, racisme eller menneskehandel? Det eneste Zack ved med sikkerhed er, at flere kvinder vil miste livet, hvis ikke han finder morderen i tide. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740018400
Serietitel: Herkulesserien
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 25. September 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Bente Wiik
Med ukuelig dødsforagt er kriminalinspektør Zack Herry helt sin egen … Det er to stilsikre herrer, der nu lancerer en serie af krimier -kaldet Herkulesserien, frit baseret på den græske myte om Herkules' tolv arbejder. Der er dybde i duoens samarbejde. Personskildringen er detaljeret, miljøer rigt velbeskrevne og sproget sublimt passende til genren. Læs mere
 
 
 
 
-  Findals Krimiside, Jan Findal
’Zack’ er en meget barsk og grusom action-thriller samtidig med, at den også giver rigtig gode beskrivelser af menneskeskæbner … en meget intens læsning, idet man hele tiden lige får lyst til at få det næste kapitel med.
 
 
 
 
-  Bognørden, Betina Nielsen
Dette makkerpar har bedrevet en ualmindelig hårdkogt krimi, med så meget fart på, at selv Jack Bauer fra 24 timer vil være grøn af misundelse. Læseren skal holde godt fast, for det går virkelig stærkt her – der er stort set ikke en eneste side, uden skudvekslinger, stoffer eller andre ”drengerøvs” episoder. Læs mere
Krimihjerte, Lone Maj Knudsen
Persongalleriet er troværdigt, og rigtig godt beskrevet … I denne krimi kommer du omkring emnerne trafficking, bandekriminalitet - det er der jo efterhånden rigtig mange krimier som tager op - men denne gang er tvistet anderledes.
Litteratursiden, Arne Larsen
Forrygende aktion og spænding kombineret med isnende uhygge. Det skal blive spændende at følge antihelten Zack og hans kollegaer fremover i denne nye meget lovende svenske krimiserie, som får én til at tænke på navne som Kepler og Lapidus.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Markus Lutteman, Mons Kallentoft
Leon
Markus Lutteman, Mons Kallentoft , m.fl.
LEON er andet bind i Herkules-serien.
Et optagelse af en skrækslagen Læs mere