WTF er det?
Hør uddrag

WTF er det?

Maria Jarjis

Politikens Forlag
Videnskab, gys & mystik fra YouTube-fænomenet WTF er det?

Hvorfor sank Titanic, hvorfor er nogle mennesker venstrehåndede, findes der hekse – og er det egentlig sundt at spille computerspil? Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på i WTF er det? Maria Jarjis har de sidste to år drevet YouTube-kanalen ”WTF er det?”, hvor hun hver uge uploader sjove og informationsrige videoer, der undersøger videnskabelige emner eller udforsker gys og mystiske fænomener. Maria er den eneste YouTuber i Danmark, der lægger fokus på videnskab og information.

I WTF er det? kan du derfor bl.a. blive klogere på, om der findes liv i rummet, hvorfor man drømmer, kloning af mennesker, hvilken effekt farver har på mennesket, olieudslip, spøgelsesbyer, vulkaner, vampyrer, dobbeltgængere og Illuminati.

Med WTF er det? har Maria lavet den bog, hun selv ønskede sig, da hun gik i skole. Det er hendes ambition at dele viden på en lettilgængelig og farverig måde, der appellerer mere til nutidens børn og unge end traditionelle videnskabsbøger. Hvis du har en nysgerrig tilgang til verden, vil denne bog passe rigtig godt til dig. Bogen er bygget op som et billedrigt leksikon og lægger sig op ad Marias YouTube-kanal i dens måde at formidle viden på – viden, der på kanalen er vist over 12 millioner gange.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 200
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740054163
Format: 170x245
Udk. 14. August 2019
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Hardback
Indholdsgrafiker: Tramperiet
Fotograf: Fotograf Dan Nielsen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  gryffindorshelves
… en utrolig nem og sjov måde, at få skovlet ny viden ind i hjernen. Dét kan man ikke sige nej til!
Bookeater.dk
… en bog jeg varmt vil anbefale til børn og unge der er nysgerrige på livet og har mange spørgsmål.
Lolland-Falsters Folketidende
Så forældre og bedsteforældre: Hvis I står og mangler en fødselsdags-eller julegave til børn eller børnebørn, når den tid kommer, kan " WTF er det? Lad os undersøge det sammen!" varmt anbefales.
Downloads