Wednesday d. 27. March 2019, kl. 20:00 til 22:00

Wili Jønsson møder Allan Olsen: Sort Snak & Hvide

Event

Wili Jønsson møder Allan Olsen: Sort Snak & Hvide

Er det alderens snigende vanvid, eller blot endnu en skæv Olsen-idé?I hvert fald har sanger og sangskriver, Allan Olsen – igen, fundet på noget lidt ud over det sædvanlige.
Den 27. marts danner Bremen rammen om et møde mellem to garvede, men tidløse koryfæer indenfor dansk showbizz. – Ikke for at spille, men for at snakke. For denne aften indtager sangeren & sangskriveren, Allan Olsen og bassisten Wili Jønsson nemlig Bremens fine scene til en kammeratlig aftenpassiar.
Arrangementet er ét af fem ben i projektet, Sort Snak & Hvide Løgne, hvor Allan Olsen i landets 5 største byer sætter 5 plaprende kendisser stævne til en snak om alt indenfor og udenfor showbizz. Allan Olsen udgav i 2015, 1. del af erindringsbogen og bestselleren, Tilfældigt Strejfet. Til marts 2019 udkommer 2. del, og Olsen og Jønssons’ menneskemøde på Bremen vi bl.a. tage afsæt i disse udgivelser. - Opvækst i yderkanten og på Amager, fra Gasolin over Dalton til tidens store spørgsmål, som f.eks.: – Jønsson, hvilket øje skal man egentlig kigge på?

Bremen teater
Nyropsgade 39-41
1602 Copenhagen
Gå til kalender