Whisky
Læs uddrag

Whisky

Mads Schytte

Politikens Forlag
Stadig flere går op i whisky og drikker de gyldne dråber. Whiskybølgen vælter i disse år ind over Danmark, hvor den populære spiritus nydes af flere og flere. Alene i Danmark er der de seneste år åbnet flere nye destillerier årligt, og Danmark har i dag mere end 25 aktive whiskydestillerier. 

Mange nyder en whisky om aftenen efter en travl dag – enten ren eller i en velsmagende cocktail. Og mange vil gerne vide mere om de gyldne dråber.

Whiskynørden Mads Schytte arbejder til dagligt med whisky og kender alt til den ædle spiritus. På Instagram skriver han under navnet ”Whiskytossen” om de gode flasker. Nu er han aktuel med denne whiskybog, hvor han deler ud af sin erfaring med og viden om whisky.

Bogen beskæftiger sig med alt, hvad der er værd at vide om drikken. Den giver en generel introduktion til whisky – herunder produktionens forskellige faser og stilarter – samt en gennemgang af alle de væsentligste whiskyproducerende lande og whiskyens historie. I bogen fortæller Mads Schytte også om investering i whisky, der gennem de seneste år er blevet mere og mere populært. Endelig indeholder bogen naturligvis også en beskrivelse af intet mindre end 45 udvalgte whiskyer, som alle bør kende og ikke mindst smage.

Bogen, der er gennemillustreret, henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til de mere erfarne whiskynydere.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 1M
ISBN: 9788740081886
Format: Download MP3
Lydbog udk. 25. October 2022
Indlæst af: Mads Schytte
Forlag: Politikens Forlag
Downloads