Vores elskede
Læs uddrag

Vores elskede

Kamila Shamsie

Vores elskede forråder os.
Vores elskede forlader os.
Vores elskede er fjender af staten.

En højaktuel roman om at sætte alt på spil for det man tror på – og for den man elsker.

Isma er fri. Efter morens død har hun alene taget hånd om sine tvillingesøskende, og nu hvor de er voksne, kan hun endelig rejse fra London til USA for at genoptage sine studier. Men hun kan ikke lade være med at tænke på Aneeka, hendes smukke og egenrådige søster hjemme i Wembley, eller på sin blide og kunstneriske bror Parvaiz, der er rejst ud i verden for at følge sin egen drøm.

Da Parvaiz endelig giver lyd fra sig, er han på det værst tænkelige sted. Han har sluttet sig til en gruppe IS-krigere i Raqqa. Samtidig dukker Eamonn op i søstrenes liv. Som søn af den britiske indenrigsminister, er der store forventninger til ham, og da han og Aneeka indleder et forhold, vikles de ind i et spil, som er større end dem selv, og som får dramatiske konsekvenser for begge familier.

En hjerteskærende og knivskarp roman om race og rødder, om forbindelser og forhold – til en sag, et land, en elsket, en familie – fortalt gennem fem fascinerende synsvinkler.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
ISBN: 9788740050172
Format: Download MP3
Lydbog udk. 21. June 2018
Oversætter: Steffen Rayburn-Maarup
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogrummet
Hold op, en bog! Jeg var meget fascineret af Kamila Shamsies fortælling … Jeg kan på det varmeste anbefale ‘Vores elskede’; jeg slugte den, og blev mere og mere viklet ind i historien som den skred frem.
 
 
 
 
 
-  Søndag
Tankevækkende og overraskende øjenåbner om at vokse op i en verdensdel, hvor der konstant bliver sat spørgsmålstegn ved din muslimske baggrund og tro. Det kan stærkt anbefales at læse den for at blive klogere
 
 
 
 
 
-  Magasinet Liv, Caroline Rutter
En hjerteskærende historie om at være vidne til, når dem, vi holder af, går ad stier, de ikke bør gå, og om, hvad vi vil gøre for at hjælpe dem … Tankevækkende og tragisk.
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
… stærk, dramatisk og ja, gyseligt tragisk.
Weekendavisen, Kathrine Tschemerinsky
Først og fremmest skyldes min glæde, at der her er tale om en forfatter med stor mental spændstighed og blik for vor tids kollisionspunkter.
Litteratursiden
Den er smukt skrevet, lægger op til debat og fortjener et stort publikum.
Downloads