Vinter Ufo
Hør uddrag

Vinter Ufo

Jokum Rohde

Unit e
Slagkraftig Novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e med klare Science Fiction-referencer og halvtredsernostalgi i et alligevel tidløst univers, der på mange måder minder om København. Men hvor kommer al det blå sand, der fyger i gaderne og stopper ristene til, fra?
 
Uddrag:
Folk kom ud fra de sidste juvelerbutikker, de gamle varme hoteller, de kom løbende ud af lejekaserner, sidegader og kontorbygninger og blandede sig i menneskestrømmen der nu med et syntes at bevæge sig i alle retninger på én gang. Kufferter var pakkede i en fart, strømper og skjorteærmer stak ud gennem flænsede lynlåse, og børn havde tydeligvis fået ansvar for det legetøj de kunne magte at bære. Familier skændtes om iturevne bamser som flere børn gjorde krav på, mens fædre i raseri kastede tunge madrasser fra sig og lagde sig hulkende midt i den fyraftensblinde trafik, der således gik i stå.
- Forestil dig situationen om fire uger når der kun er Rådhuspladsen tilbage. Forestil dig panikken om natten, halvanden million mennesker der står tilbage og råber i mørket.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 15
Sprog: Dansk
Sideantal: 42
ISBN: 9788740022711
Format: ePub
E-bog Udk. 17. April 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Unit e
Downloads