Vinen til maden
Læs uddrag
Hør uddrag

Vinen til maden

Søren Frank

Politikens Forlag
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad. 

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive. Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 270.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788756792530
Format: 190x250
Udk. 31. October 2008
2. udgave, 11. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: EMBRYO DESIGN
Fotograf: Kam & Co.
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Downloads