Vin 2021
Læs uddrag
Hør uddrag

Vin 2021

Hugh Johnson

Politikens Forlag
Den fylder ikke så meget i bogreolen, og den er lige til at have med i lommen. Den lille, årlige udgave af Hugh Johnsons vinguide, der er verdens bedst sælgende vinbog, er et must for vinentusiaster.

I Vin 2021 giver Johnson et fuldstændigt opdateret billede af vinens verden med udførlig information om og vurdering af mere end 6.000 forskellige vine og vinproducenter fra de store, respekterede vinlande til de mindre kendte, som fx Danmark. Der er også anbefalinger til, hvilke vine man kan nyde her og nu, og hvilke som er gode at gemme i vinreolen. Man kan desuden finde oplysninger om  serveringstemperaturer samt i et særskilt afsnit læse om, hvilken vin der er bedst at servere til maden.

I denne danske udgave findes tillige en oversigt med anbefalinger af danske vine udvalgt af den danske vinekspert Thomas Ilkjær samt en guide til, hvilken vin der passer til hvilken mad.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
ISBN: 9788740060775
Format: 90x190
Udk. 15. oktober 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Kasper Monty
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Kasper Monty
Anmeldelser og omtale
Vinbladet.dk
Hugh Johnson og hans kyndige panel af medforfattere borger for saglig kvalitet…. det godt at have VIN 2021 i lommen til hjælp!
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hugh Johnson
Vin 2022
Den lille, årlige udgave af Hugh Johnsons vinguide er et must for  Læs mere