Viljen til at lede
Læs uddrag

Viljen til at lede

Anders Fogh Rasmussen

Politikens Forlag
Anders Fogh Rasmussen kommer i en ny bog med en stærk appel til det amerikanske folk om at vælge en præsident, der vil tage internationalt ansvar og genskabe USA’s rolle som verdens førende nation.

Viljen til at lede (The Will to Lead) udkommer 27. september i både Danmark og USA. I bogen hylder den tidligere danske statsminister og NATO-generalsekretær frihed og demokrati som universelle værdier. Når USA tøver med at bruge sin magt, giver det plads til ”mørke kræfter”, som modarbejder disse værdier, skriver Anders Fogh Rasmussen og nævner folkemordet i Rwanda, borgerkrigen på Balkan og Ruslands annektering af Krim som tragiske eksempler.

Anders Fogh Rasmussen er kritisk overfor præsident Barack Obamas såkaldte ”leading from behind”-politik, som han mener har gjort verden til et mere farligt og ustabilt sted i de forløbne otte år. I den danske offentlighed vil det uden tvivl vække debat, at han kommer med et helhjertet forsvar for beslutningen om Danmarks deltagelse i Irak-krigen.

Viljen til at lede er dog meget mere end en debatbog. Det er også en stærk personlig beretning om de værdier, der har formet Anders Fogh Rasmussen som menneske og politiker, og han fortæller åbenhjertigt om sine møder med verdensledere som George W. Bush, Vladimir Putin, Angela Merkel, Tony Blair, Barack Obama og Hillary Clinton. Han trækker desuden en historisk parallel til store amerikanske præsidenter som Truman, Kennedy og Reagan, som han mener har vist ægte lederskab til inspiration for nutidens ledere.

Endelig præsenterer Anders Fogh Rasmussen en plan for, hvordan USA og Europa sammen med andre liberale demokratier kan skabe en alliance som et bolværk mod terror og tyranni.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 23M
ISBN: 9788740035995
Format: Download MP3
Lydbog udk. 27. September 2016
Indlæst af: Morten Rønnelund
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Hans Larsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Jette Elbæk
Rasmussen øser pænt ud af sine mange møder med regeringschefer og tager læseren med til morgenmad i sidegemakkerne til det ovale værelse.
 
 
 
 
-  Berlingske, Bent Winther
En spændende og engageret overflyvning af de seneste 70 års sikkerhedspolitik med stærke ideologiske briller.
Washington Street Journal, Jose Joffe
When you chance on a book by a former NATO chief, your eyes glaze over. Please, not another “Whither NATO?” or a compendium of boilerplate, stitched together by a ghostwriter. Yet crack open “The Will to Lead” by Anders Fogh Rasmussen, who also served as Denmark’s prime minister for eight years, and the glaze will vanish. Læs mere
Lektørudtalelse, DBC, Louise Urban Andersen
Bogen vil uden tvivl vække en debat og bør købes til alle biblioteker.
Viljen til at lede
Anders Fogh Rasmussen kommer i en ny bog med en stærk appel til det amerikanske folk om at vælge en præsident, der vil tage internationalt ansvar og genskabe USA’s rolle som verdens førende nation.
Viljen til at lede - trailer 2
Anders Fogh Rasmussen kommer i en ny bog med en stærk appel til det amerikanske folk om at vælge en præsident, der vil tage internationalt ansvar og genskabe USA’s rolle som verdens førende nation.
Downloads