Vildt på gaflen
Hør uddrag

Vildt på gaflen

Rasmus Grønbech

Politikens Forlag
Flere end nogen sinde går på jagt, og aldrig før har der været så mange kvinder blandt jægerne. Det nordiske køkken har skabt en stor interesse for at lave mad af råvarer, som findes i naturen omkring os. Men hvordan tilbereder man så vildtet, som man med stolthed selv har nedlagt eller købt i supermarkedet? Det giver Vildt på gaflen mange gode og kvalificerede bud på. De ca. 75 opskrifter kommer omkring de forskellige typer af vildt.

Der er opskrifter med kronhjort, hare, vildsvin, fasan, skovdue, snepper og gråand, for bare at nævne nogle. Og det er ikke kun opskrifter til de gode middage, men også til helt almindelige hverdagsmåltider og anvisninger til, hvordan man kan tilberede retter af hele dyret. Som fx fasanen, der rækker til hele tre måltider. Vægten ligger ikke på de klassiske tilberedninger, men i nyfortolkede og moderne udgaver med lækkert tilbehør, som passer godt til vildtets mørke og dybe smagstoner.

Der er tænkt og sat fokus på, at turen i køkkenet skal være lige ud af landevejen og at det derfor ikke kræver de helt store gastronomiske kundskaber. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om jagttider, og sæson er angivet ved hver type vildt.

· Klassiske tilberedninger i nyfortolkede og moderne udgaver

· Opskrifterne er enkle at gå til

· Lækre opskrifter på tilbehør til vildtretter

· Overskuelig stegetabel

· Tabel over jagttider og sæson

· Overskuelige anvisninger på partering og udskæring af vildtet

De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer, Columbus Leth, der har modtaget Det danske gastronomiske Akademis hæderslegat for sin indsats for gastronomiens fremme.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 75.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740013948
Format: ePub
E-bog Udk. 21. november 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Anders Jep Lyngsdal Breum
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Bjørn Ortmann Studio
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Politiken, Kjeld Koplev
En god bog at have ved hånden det næste halve års tid, hvis man hører til den danskere, der holder af vildt
Havefolket.com
En perfekt kogebog til vildtkøkkenet
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Rasmus Grønbech
Fisk på gaflen
Rasmus Grønbech
Mange vælger fiskeretterne på restauranternes menukort, når de er ude at Læs mere