Vilde dyr
Hør uddrag

Vilde dyr

Gin Phillips

Hr. Ferdinand
En intelligent og åndeløst nervepirrende roman om, hvor langt en mor vil gå for at redde sit barn, og om de dyriske sider i mennesket – på godt og ondt.

Joan har helt glemt tiden på legepladsen i den zoologiske have, hvor hun kommer hver dag med sin fireårige søn Lincoln. Hun nyder de stjernestunder i hverdagen sammen med sin tænksomme lille dreng. Men i dag skal de skynde sig for at nå ud af porten inden lukketid. Da de nærmer sig udgangen, ser Joan noget, der på et splitsekund får hende til at løfte drengen op og løbe den modsatte vej – tilbage ind i haven.

De næste tre timer bliver et mareridt af død og ødelæggelse, og en kamp for at overbevise Lincoln om, at alt er næsten som det plejer at være. Det mindste fejltrin kan få fatale følger for dem begge. På få sekunder har de smukke øjeblikke mellem mor og barn forvandlet sig til en vild overlevelseskamp.

Vilde dyr udforsker hvor grænserne går mellem vores dyriske instinkt for overlevelse og vores moralske pligt til at beskytte hinanden i en zoo, hvor de vildeste dyr er mennesker.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740052428
Format: ePub
E-bog Udk. 27. December 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Nete Harsberg
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
”Intens spænding fra allerførste side … En velskrevet thriller med et spændende og originalt plot.”
 
 
 
 
 
-  Bogtanken.dk, Ida Barkholt
”Gin Phillips skriver sig helt ind under huden på en … Det er skrevet, så man er der – og det er dæleme godt! … Der er i det hele taget rigtig meget stof til eftertanke i den her bog. Siderne læser sig selv i et skræmmende, nærværende og intenst tempo.”
 
 
 
 
 
-  The Secret Life of a Book Collector, Louise Bach
”Den her bog er vild. En ægte thriller, der formår at holde sit tempo oppe … Jeg fløj igennem bogen, for siderne tager hinanden.”
 
 
 
 
-  The Bookworm’s Closet, Gitte Tofte
”Konceptet om at være fanget i en zoologisk have efter lukketid med et lille barn og livet på spil fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig … Jeg var meget grebet og kunne ikke læse den hurtigt nok.”
Dansk BiblioteksCenter, Rikke Bruun
”Intens og nervepirrende pageturner om hvor langt vi er villige til at gå for at redde os selv og ikke mindst vores børn … Minut for minut følger vi Joans flugt og kamp for overlevelse i tre intense og hæsblæsende timer … En virkelig spændende roman.”
God-bog.dk, Ib Ahnfeldt
Spændende og velskrevet. Man lever sig ind i scenariet. Der er spænding for alle pengene.
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
”Skræmmende god … Et intenst, barskt, fortættet og tankevækkende drama om menneskets dyriske overlevelsesinstinkt, om beskyttertrang, om holdbarheden af moralske principper samt om grænserne for medmenneskelighed … Fængslende højt spændingsniveau og tilsvarende højt tempo, der vil gøre de fleste læsere forpustede helt ude på sædekanten.” Læs mere
Litteratursiden.dk , Metteline Lykke Rasmussen
”En hæsblæsende pageturner … Thriller er i sandhed betegnelsen for denne roman, hvis handling forløber over tre paniske timer. Hvert kapitel har en tidsangivelse, og som læser oplever man på tætteste hold, hvordan verden kan ændre sig på et splitsekund, og tiden omvendt kan snegle sig afsted, når evnen til at holde hovedet koldt er afgørende for ens barns overlevelse. Man gribes af frygten, og bogen er umulig at lægge fra sig.” Læs mere
Weekendavisen, Morten Wilhelm Scholz
”Phillips sætter strøm til alle thrillerens virkemidler, og hun gør det med stor og spekulativ effekt, men der er en klangbund af noget mere – en oprigtig interesse i moderskabet … En pageturner med noget på hjerte.”
RandiGlensbo.dk, Randi Glensbo
”En af den slags bøger, man læser med hjertet helt oppe i halsen. Det er en historie, der går helt tæt på og rammer lige i hjertet. Enhver, der selv er mor, vil kunne identificere sig med bogens hovedperson. Romanen har i hvert fald gjort et stærkt indtryk på mig. Jeg har følt og genkendt Joans frygt, styrke, selvopholdelsesdrift, mod, betingelsesløse moderkærlighed og indiskutable vilje til at beskytte sit barn. ’Vilde dyr’ er en læseoplevelse helt ud over det sædvanlige.” Læs mere
Bogblogger.dk, Karen Rosenfeldt
”En velskrevet, intelligent og nervepirrende spændingsroman, der leder tankerne hen på skoleskyderier og andre helt igennem meningsløse drab på uskyldige. Har du selv børn, vil du uden tvivl sidde åndeløs og vende siderne så hurtigt, som du kan nå at læse dem. Bogen er derfor ufattelig hurtigt læst – nok fordi den er umulig at lægge fra sig, når først du er gået i gang. Jeg nød selv hver en side.” Læs mere
OnsdagsAvisen Horsens, Maria Bruun Fanø
En af den slags bøger, der er svær at lægge fra sig. Siderne vender sig selv med en spændende handling og et interessant plot.
Downloads