Vilde dyr
Læs uddrag
Hør uddrag

Vilde dyr

Gin Phillips

Hr. Ferdinand
En intelligent og åndeløst nervepirrende roman om, hvor langt en mor vil gå for at redde sit barn, og om de dyriske sider i mennesket – på godt og ondt.

Joan har helt glemt tiden på legepladsen i den zoologiske have, hvor hun kommer hver dag med sin fireårige søn Lincoln. Hun nyder de stjernestunder i hverdagen sammen med sin tænksomme lille dreng. Men i dag skal de skynde sig for at nå ud af porten inden lukketid. Da de nærmer sig udgangen, ser Joan noget, der på et splitsekund får hende til at løfte drengen op og løbe den modsatte vej – tilbage ind i haven.

De næste tre timer bliver et mareridt af død og ødelæggelse, og en kamp for at overbevise Lincoln om, at alt er næsten som det plejer at være. Det mindste fejltrin kan få fatale følger for dem begge. På få sekunder har de smukke øjeblikke mellem mor og barn forvandlet sig til en vild overlevelseskamp.

Vilde dyr udforsker hvor grænserne går mellem vores dyriske instinkt for overlevelse og vores moralske pligt til at beskytte hinanden i en zoo, hvor de vildeste dyr er mennesker.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740052428
Format: ePub
E-bog Udk. 27. december 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Nete Harsberg
På vej
Downloads