Vilde buketter
Hør uddrag

Vilde buketter

Dorte K. Rhode Nissen

Politikens Forlag
Få inspiration til smukke, naturlige buketter med 100 konkrete ideer til vilde buketter hen over året.

Snitblomster er ofte fløjet ind fra oversøiske destinationer og har et højt CO2-aftryk pga. brug af gødning, vand, varme, pesticider og flytransport. De mest bæredygtige buketter, du kan pynte op med i dit hjem, er derfor dem, du selv plukker af naturens overflod forår, sommer, efterår og vinter. Helt gratis.

Denne bog indeholder 100 smukke buketter med planter indsamlet i den vilde natur gennem de fire årstider. Buketterne viser den mangfoldighed af farver og former, som den danske natur byder på. Selv nælder og tidsler er dekorative og kan bruges i buketter.

I buketterne indgår over 200 forskellige plantearter, hvoraf de fleste er vilde, danske planter indsamlet i naturen – langs vejen, på stranden, på heden, i skoven og i mosen. Ingen af planterne er købt eller indsamlet i haver og parker, ligesom der selvfølgelig er taget højde for ikke at plukke truede, vilde, danske plantearter. Buketterne er i centrum på alle billederne og præsenteret på en enkel baggrund, så former og farver har det fulde fokus. Det fremgår, hvilke planter, der indgår i buketten. Bagerst i bogen er der beskrivelser af alle planterne, information om, hvor man kan finde dem i naturen, og ikke mindst hvornår.

Bliv inspireret – lav din egen, bæredygtige buket af naturens materialer – de er lige omkring dig!
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788740081596
Format: 200x250
Udk. 30. March 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Bo Brinch
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Downloads