Vild mad i køkkenet
Hør uddrag

Vild mad i køkkenet

Thomas Laursen

Politikens Forlag
Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger alt det, man kan samle ude i naturen, i sin daglige madlavning. 

Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch.

I sin første bog tog Thomas Laursen afsæt ude i naturen, hvor han vejledte i, hvilke vilde planter der voksede i de forskellige biotoper. I Vild mad i køkkenet er han rykket ind til køkkenbordet, hvor han bruger alt det gode fra naturen til at lave et væld af lækre ting og sager, man kan have glæde af hele året rundt.

Bogen indeholder således også en masse enkle, lækre, let tilgængeligt retter, der alle er en blanding af købt, dyrket, avlet, samlet, fermenteret og saltet, og alle er sprængfyldt med god smag. Det er mad, der for eksempel kan minde én om den sommerdag, man plukkede de roser, hvis duft nu springer ud af flasken og kommer i salaten med hummer.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740055467
Format: ePub
E-bog Udk. 16. April 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Hans-Henrik Hoeg
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
God-bog.dk
Laursens kogebog giver næring til at forvilde sig ud i naturens store spisekammer og til at fermentere, sylte og grille smagene ind i det moderne køkken. Desuden er bogen meget appetitligt sat op med smukke fotos og overskuelige opskrifter.
Birgitjuelmartinsen.dk
Vildt dejligt … det (er) bare med at komme i gang med at finde vild mad og prøve sig frem med, hvilke planter man kan lide at sætte tænderne i. Jeg var (og er) inspireret, og det tror jeg, de fleste naturinteresserede vil være.
Vild mad i køkkenet
Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Laursen
Den lille vilde
Den lille vilde består af fire små guides til Danmarks vilde planter. Læs mere
Vild
Denne bog griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang Læs mere