Læs uddrag
Hør uddrag

Vi ville så meget

Morten Vittrup

Politikens Forlag
Stærk fortælling om at finde sin vej i årene omkring finanskrisen, en tid præget af kapitalisme og desillusion, af idealisme og søgen efter det vigtige i livet.

Efter en insiderskandale under finanskrisen har bankmanden Jonas indledt en ny tilværelse og en ny karriere i Londons finansielle sektor. En begravelse hjemme i Danmark bringer fortidens synder frem i lyset og fører til, at Jonas bliver klar over, at det gigantiske energiprojekt i Bolivia, han er involveret i, ikke er helt, som han troede. Jonas tvinges til at træffe et valg – men er det for sent at redde den sjæl, han har mistet?

I den anden ende af London lever den unge amerikanske journalist Ben et liv på kanten af arbejdsmarkedet eft er at have været en del af Occupy Wall Street-bevægelsen under finanskrisen.

Ben er fanget i en uoverskuelig gæld og i en tilværelse uden tro på fremtiden. Om natten sviner han folk til på nettet, om dagen drømmer han om hævn over den finanssektor, der stjal hans fremtid fra ham. En afslørende historie om cyberaktivisten Casper Friedman kan være hans vej ud af elendigheden, men også Ben konfronteres med fortidens fejltagelser. Jonas og Ben har en fælles forhistorie, de ikke kender til. Da deres tilværelser ved et tilfælde krydser hinanden, øjner Ben muligheden for at få den hævn, han har søgt så længe.

Vi ville så meget er en roman om årene før, under og efter finanskrisen, om kuldsejlede skæbner og bristede illusioner.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740041941
Format: 145x228
Udk. 26. august 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag