Verdens heldigste kvinde
Læs uddrag

Verdens heldigste kvinde

Jessica Knoll

Politikens Forlag
New York Times-bestselleren findes nu som film på Netflix!

HENDES PERFEKTE LIV ER DEN PERFEKTE LØGN

Som teenager gennemlevede Ani FaNelli på den prestigefyldte Bradley School en chokerende offentlig ydmygelse. Siden da har hun indædt efterstræbt et andet liv, hvor hun kunne være en anden. Med et glamourøst job, en dyr garderobe og en forlovet af rette, blåblodede herkomst er hun nu millimeter fra at opnå den perfekte tilværelse.

Men Ani har en hemmelighed. I hendes fortid ligger noget andet begravet, noget smerteligt og privat, som truer med at komme frem og ødelægge alt.

Hvis hun bryder tavsheden, destruerer hun så alt, hvad hun har kæmpet for? Eller vil det – langt om længe – sætte Ani fri?

Berettet med en ganske særlig stemme og uforudsigelige twists introducerer Verdens heldigste kvinde en heltinde, hvis hensynsløse ambition har dækket over den skandaløse sandhed alt for længe. Men også over et hjerte langt
større, end det ser ud.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 11T 58M
ISBN: 9788740033649
Format: Download MP3
Lydbog udk. 09. June 2016
Indlæst af: Camilla Qvistgaard Dyssel
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Do Windfeld Sabroe
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
En mørk og dyster " woman lit".
 
 
 
 
-  Reading Raindrops
En stærk kvindelig hovedperson … virkelig spændende og medrivende.
 
 
 
 
-  De unges ord
Knoll beskriver et rigtig flot plot, som fanger en fra det første øjeblik man slår op i bogen, og ender den rigtig godt, på den bedste cliffhanger metode.
Bogblogger.dk, Mette Bach Lindegaard
Skarp, barsk og virkelig spændende. Hav lidt tålmodighed i starten, hvor bogen virker som enhver anden chick lit, hold fast og opdag, at det er den bare slet ikke.
Bøger på stribe
Lige så spændende, som den er brutal og bevægende. Det er en page-turner, som fortæller en barsk historie med en fin karakteristik af, hvordan sårbarhed kan komme forklædt i stiletter og skinny jeans.
Kære dig
Et psykologisk drama, der på den hårde måde viser hvad den menneskelige psyke er i stand til, når det står overfor modgang.
Downloads