Verdens heldigste kvinde
Hør uddrag

Verdens heldigste kvinde

Jessica Knoll

Politikens Forlag
Til elskere af Kvinden i toget og Kvinden der forsvandt kommer her et nyt stærkt kvindedrama i samme genre.

Ani FaNelli har omhyggeligt iscenesat sig selv siden hun var 14 år. Nu er hun 28. Smuk og succesrig.
Hun er besat af tøj og af mærkevarer, og hun sulter sig for at kunne passe brudekjolen i den eftertragtede size zero. Hun har manipuleret med alt og alle – ikke mindst med sig selv – for at blive præcis den person, hun tror, hun skal være.

Men Ani har en hemmelighed.

Som 14-årig hed hun TifAni og kæmpede for at blive accepteret på den fine kostskole, som hendes irsk-italienske  forstadsforældre anbragte hende på. Her overlevede hun en tragedie, der varså smertefuld og så ydmygende, at hun for enhver pris vil undgå, at den trænger sig på og forstyrrer hendes pæne overflade. Men scener fra dengang dukker op i flashbacks, som hun ikke kan afværge, og snart må hun tage en meget stor beslutning.

Reese Witherspoon, der også producerede Gillian Flynns Kvinden der forsvandt og har specialiseret sig i film med stærke kvindelige hovedroller, skal producere Verdens heldigste kvinde for Lionsgate.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 129
Sprog: Dansk
Sideantal: 392
ISBN: 9788740032260
Format: ePub
E-bog Udk. 24. May 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Do Windfeld Sabroe
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
En mørk og dyster " woman lit".
 
 
 
 
-  Reading Raindrops
En stærk kvindelig hovedperson … virkelig spændende og medrivende.
 
 
 
 
-  De unges ord
Knoll beskriver et rigtig flot plot, som fanger en fra det første øjeblik man slår op i bogen, og ender den rigtig godt, på den bedste cliffhanger metode.
Bogblogger.dk, Mette Bach Lindegaard
Skarp, barsk og virkelig spændende. Hav lidt tålmodighed i starten, hvor bogen virker som enhver anden chick lit, hold fast og opdag, at det er den bare slet ikke.
Bøger på stribe
Lige så spændende, som den er brutal og bevægende. Det er en page-turner, som fortæller en barsk historie med en fin karakteristik af, hvordan sårbarhed kan komme forklædt i stiletter og skinny jeans.
Kære dig
Et psykologisk drama, der på den hårde måde viser hvad den menneskelige psyke er i stand til, når det står overfor modgang.
Downloads