Vendepunkter
Læs uddrag

Vendepunkter

Mimi Jakobsen

Politikens Forlag
Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister, generalsekretær og kommandør af 1. grad. Det er ikke fine titler, der har manglet i Mimi Jakobsens liv.

Bag det imponerende CV gemmer der sig et varmt, karismatisk og resultatorienteret menneske med en usædvanlig politisk tæft, men også med en usvigelig manglende selvtillid, som hun har formået at skjule for offentligheden. Et menneske, der har oplevet store vendepunkter, både privat og karrieremæssigt. Mimi Jakobsen har med lige stor naturlighed færdedes på de bonede gulve og blandt folk, der kender til livets bagsider, og hun har først og fremmest søgt at holde fast i nogle grundlæggende værdier som ligefremhed og menneskekærlighed; også selvom det til tider har kostet dyrt. Her er hendes egen fortælling om det politiske liv bag kulisserne, om de mange op- og nedture både arbejdsmæssigt og privat, om hendes opvækst i Gladsaxe med en kendt far, og hvad den kom til at betyde livet igennem. Alt sammen i bedste Mimi-stil berettet med humor og selvironi, men også med den ærlighed, der gjorde hende kendt og beundret igennem flere årtier. Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 32M
ISBN: 9788740035889
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. November 2016
Indlæst af: Camilla Qvistgaard Dyssel
Fotograf: Mew
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Hans Engell
Mimis erindringer udstråler ingen form for bitterhed eller surhed. Hun tænker bare sit. Men det stærkeste i bogen er alligevel Mimis beskrivelse af forholdet til sin far og mor.
 
 
 
 
-  Berlingske, Søren Kassebeer
Resultatet er en fin, personlig og velskrevet bog om et liv med store succeser og store nedture.
 
 
 
 
-  Bognørden, Stina Holdt
Fortællingen er levende og vedkommende, og selv læsere, der ikke er specielt interesserede i politik vil kunne få udbytte af fortællingen.
 
 
 
 
-  Politiken, Bettina Heltberg
Man kan simpelt hen godt lide hende, på godt og ondt.
Information, David Rehling
Mimi Jakobsen skriver bevægende erindringsbog om det indviklede forhold mellem hende og faderen, Erhard Jakobsen - og om at ville noget som kvinde, når det ellers er mænd, der bestemmer.
Lektørudtalelse, DBC, Helle Winther Olsen
Et bundsolidt, dybt ærligt selvportræt der viser de afgørende vendepunkter. Mange udfordringer på det personlige, det kønsmæssige og ikke mindst det politiske plan formidles skarpt og interessant.
Downloads