Velsmurt hjerne
Læs uddrag

Velsmurt hjerne

Martin Kreutzer, Simon Weisdorf

Politikens Forlag
En introduktion til hvordan man kan frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress med antiinflammatorisk kost.

Den antiinflammatoriske kost har vist sit værd mod talrige livsstilssygdomme. Nu kommer den i en ny version, der sætter kurs mod hjernen.

Hvordan giver man sin hjerne det optimale brændstof? Hvilke mad- og drikkevarer kan være udslagsgivende for, at man får energi, overskud, glæde og gode ideer og kan holde koncentrationen og huske – selv når man har lynende travlt og er under pres?

Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress hedder i høj grad antiinflammatorisk kost, her i en ny og lidt anderledes version med ekstra fokus på særlige råvarer og måltidsstrategier, der specifikt påvirker hjernen.

Stadig flere mennesker rammes af sygdomme som stress, depression og demens, og der forskes i disse år intenst på området. Hvordan man bedst muligt forebygger disse sygdomme og omsætter den nyeste viden på området til helt almindelig hverdagsmad, er omdrejningspunktet i denne nye bog fra Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der er en opfølger til sidste års bestseller Velsmurt.

Heldigvis behøver man ikke gå på jagt efter sjældne råvarer og ingredienser for at booste sin mentale sundhed. Langt de fleste hjernevenlige madvarer kan fås i et helt almindeligt supermarked. Bogen gennemgår de koststrategier og næringsstoffer, som forskerne anser for særlig vigtige i forhold til hjernen og er en lettilgængelig guide til de antiinflammatoriske kostprincipper.

Du kan i e-bogen eller den trykte bog finde 68 fristende opskrifter, der rummer de rette mængder af alt det, en sund hjerne kan drømme om, gør det ekstra nemt at kaste sig ud i den sunde, hjernestyrkende kost.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 4T 8M
ISBN: 9788740060027
Format: Download MP3
Lydbog udk. 05. oktober 2019
Fotograf: Andreas Mikkel Hansen
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: MOM
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Martin Kreutzer, Simon Weisdorf
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger
Martin Kreutzer, Simon Weisdorf
Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis man vil give sin krop ekstra Læs mere
Velsmurt
Martin Kreutzer, Simon Weisdorf
Bogen er Danmarks første anti-inflammatoriske manual til, hvordan man Læs mere