Vegansk
Hør uddrag

Vegansk

Livin' la vida vegan

Johanne Mosgaard

Politikens Forlag
Til alle dem, der elskede Grønskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange nemme, lækre og sprudlende veganske retter.

Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller få ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver.

Vegansk indeholder over 120 nye opskrift er. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk – eller som måske ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser.

”Hyg dig med madlavningen, og lad være med at stresse over det,” siger Johanne. ”Madlavning skal være sjovt, og resultatet skal være godt, og det bliver altså bare bedre, når måltidet er lavet med et drys kærlighed og et smil på læben!”
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740039603
Format: ePub
E-bog Udk. 02. May 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Laura Terp Hansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  The Secret Life of a Book Collector
Denne kogebog er så fin, farverig og fantastisk. Den bliver min nye “to go to” kogebog for inspiration … byder på så mange lækre og inspirerende opskrifter på retter uden kød.
Aniston.dk
Grøn helt ind til knoglen, hvilket er meget inspirerende, når man forsøger at spise så grønt, varieret og klimavenligt som muligt … I det hele taget er "Vegansk" fyldt med retter, som er lige til at gå til. Der er ikke mange ingredienser i spil i bogen, som man ikke allerede har i skabe og skuffer i forvejen, hvilket gør opskrifterne super tilgængelige og nemme i en travl hverdag, der gerne må være både grøn og varieret. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Johanne Mosgaard
Grøn mad - grøn energi
Ud fra devisen om at grøntsagsmad er for alle, har Johanne Mosgaard lavet Læs mere
Vegansk grundkøkken
Den ideelle guide til at leve efter en plantebaseret livsstil - med mere Læs mere