Vegansk aftensmad
Hør uddrag

Vegansk aftensmad

Michala Kramer

Politikens Forlag


Michala Kramer eller Micadeli, som hendes Instagram-profil hedder, har på få år fået fantastisk mange følgere ikke kun i Danmark, men også resten af verden. Hendes opskrifter er blevet superpopulære, fordi de er enkle og inspirerende.

Vegansk aftensmad er en kogebog med masser af skønne opskrifter på nem og lækker grøn aftensmad. Både til hvis man spiser rent vegansk eller bare gerne vil have mere grønt og kører med kødfrie dage.

Bogen har mere end 100 opskrifter på retter til hele året rundt med inspiration fra alle verdens køkkener, og de er alle lige til at gå til. De indeholder kun få ingredienser og kan tilberedes uden svære teknikker – her kan alle være med.

Prøv fx klassiske retter som Paprikagryde, Tarteletter, Stroganof og Moussaka – her blot i lækre veganske versioner. Eller lav nyere retter som Auberginesteaks, Quinoadeller med søde kartofler og Ramensuppe. Bogen er inddelt i kapitlerne: Pastaretter, Frikadeller og nuggets, Simremad, Supper, Asiatisk, Mexicansk, Mellemøsten samt Tilbehør.Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740072082
Format: 190x250
Udk. 29. March 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: MOM
Fotograf: Michala Kramer
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Bogvægten.dk
En fin og meget brugbar vegansk kogebog
Downloads