Valdemarsro kager & desserter
Læs uddrag
Hør uddrag

Valdemarsro kager & desserter

Ann-Christine Hellerup Brandt

Politikens Forlag
Denne nye kogebog, der er den fjerde i den populære Valdemarsro-serie, har længe været højtplaceret på læsernes ønskeliste.

Ligesom de tre første store Valdemarsro-bestsellere kommer Valdemarsro kager og desserter vidt omkring. Med over 150 skønne opskrifter på kager, desserter og is er dette grundbogen til det søde køkken, der kan give mange hyggestunder – både i køkkenet, og når lækkerierne skal nydes.
 
I bogens kagekapitler finder man alt lige fra supernemme cookies- og muffinsopskrifter til klassiske skærekager, cheesecakes og lagkager. Bogen indeholder både mange nemme opskrifter, som er lige til at gå til, fx når man skal lave en hurtig klassens time-kage på en hverdag eller har lyst til at bage en plade cookies. Derudover er der også kager, der tager lidt længere tid og som er perfekte til de stunder, hvor man har lyst til at hygge i køkkenet med at kreere skønne lagkager og moussekager til weekendens gæster og festlige lejligheder.

I bogens store kapitler med desserter får man en masse skudsikre opskrifter på diverse desserter til gæstemiddage, festlige fejringer, nytår og den gode middag, hvor der gerne må være et sødt punktum.
Alle de søde sager kan laves året rundt og med sæsonens råvarer, fra de første rabarbere titter frem, til citrusfrugter får fokus i vinterhalvåret. Desuden og ikke mindst er der mange chokoladelækre kager og desserter. I Valdemarsro kager og desserter finder man det hele.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 320.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 360
ISBN: 9788740074543
Format: 190x250
Udk. 22. September 2022
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ann-Christine Hellerup Brandt
Valdemarsro - Grøn aftensmad
Opfølgeren til bestselleren Valdemarsro – Aftensmad er en inspirerende Læs mere
Valdemarsro - Aftensmad
En inspirerende, superanvendelig grundbog i køkkenet fra Danmarks største Læs mere
Valdemarsro jul
Står man og mangler inspiration til en dejlig jul med den helt rette Læs mere