Valdemarsro - Aftensmad
Læs uddrag
Hør uddrag

Valdemarsro - Aftensmad

Ann-Christine Hellerup Brandt

Politikens Forlag
Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest.

Valdemarsro er Danmarks største mad og livsstilsblog. De velsmagende retter fra Valdemarsro er særligt kendt for at være nemme at gå til, og de er blevet til livretter hos rigtig mange læsere.

Nu har Ann-Christine Hellerup Brandt, der står bag Valdemarsro, lavet den ultimative kogebog fyldt med over 200 skønne opskrifter til aftensmåltidet. Det er mad, som danskerne elsker. Man får alle familiens livretter, lige fra de populære one pot pastaopskrifter til skønne retter fra både det indiske, mellemøstlige og asiatiske køkken samt sidst, men ikke mindst, selvfølgelig også mange gode klassiske danske opskrifter. Derudover er der en samling skønne salater, dressinger, kartoffelretter og saucer i bogen.

Idéen til kogebogen opstod, da Ann-Christine Hellerup Brandt havde et ønske om at lave en bog med alle sine middagsopskrifter samlet et sted. En bog, der giver læseren mulighed for at skabe et rum, hvor man kan være offline, når man laver mad i køkkenet, alene eller sammen med børnene. En bog, som giver et andet overblik samt inspiration, når man kan sidde afslappet i sofaen og bladre i bogen. Måske et lidt paradoksalt ønske fra Danmarks største madblogger, som bruger nettet og alle SoMe-platforme til dagligt i sit professionelle arbejde, men Anne-Christine Hellerup Brandt har også fået mange henvendelser fra sine læsere, som har efterspurgt en kogebog med hendes lækre opskrifter.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 320.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740053388
Format: 190x250
Udk. 05. September 2019
1. udgave, 23. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Lindbjerg Grafik ApS
Fotograf: Valdemarsro.dk
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Dinboganmelder.dk
Den er inspirerende og gør madlavningen sjovere.
 
 
 
 
 
 
-  Mellem-linjerne
Efter at have have været en trofast følger af madbloggen Valdemarsro i næsten 10 år, må jeg ærligt indrømme, at det var særligt tilfredsstillende at bladre gennem de næsten 370 (!) sider (som forresten er bundet ind i et skønt hardcover med prægning) fyldt med Ann-Christine Hellerup Brandts flotte billeder og lækre opskrifter. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  De unges ord
Denne kogebog er måske den mest vellykkede jeg længe har set … Hvis den kunne få mere end 6 stjerner, så ville den få det.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ann-Christine Hellerup Brandt
Valdemarsro - Grøn aftensmad
Opfølgeren til bestselleren Valdemarsro – Aftensmad er en inspirerende Læs mere
Valdemarsro kager & desserter
Med over 150 skønne opskrifter på kager, desserter og is er dette Læs mere
Valdemarsro jul
Står man og mangler inspiration til en dejlig jul med den helt rette Læs mere