Valdemar elsker broccoli
Læs uddrag

Valdemar elsker broccoli

Hvordan små puf kan skabe store forandringer hos vores børn, i vores parforhold - og i os selv

Annemette Staal

Politikens Forlag
Med nudging kan dagligdagens små og store udfordringer løses uden konflikter.

Hverdagen er fyldt med udfordringer. I familielivet, i parforholdet og i vores eget hverdagsliv. Der er tøjkriser. Telefoner ved middagsbordet. En morgenfrisk kone, en morgensur mand. Overspringshandlinger og impulskøb. Og diskussioner om, hvorvidt ungerne skal spise deres broccoli.

Bogen her handler om, hvordan vi løser hverdagsudfordringerne med nudging. Hvordan vi skaber adfærdsændringer hos os selv, vores børn og i vores parforhold. For nudging er ikke kun forbeholdt myndigheder, marketing og lederen på vores arbejdsplads. Vi forsøger alle sammen at påvirke adfærd hos hinanden – hver eneste dag. Med alt fra huskesedler og madplaner til måden, vi siger tingene på, eller når vi forhandler med kæresten om, hvem der tager opvasken.

Med afsæt i hverdagseksempler præsenterer bogen de seneste 40 års forskning i menneskets psykologi og adfærd. Samtidig giver den konkrete og evidensbaserede værktøjer til at skabe adfærdsændringer. Så uanset om man er generelt interesseret i menneskets psykologi eller søger en konkret forklaring på, hvorfor Valdemar elsker broccoli, kan man læse med – og helt sikkert blive klogere.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 5T 8M
ISBN: 9788740065688
Format: Download MP3
Lydbog udk. 05. October 2020
Indlæst af: Sara Ullner
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Bogsyn.dk
En spændende bog som med sine eksempler og sin forskning sætter sig i en, så man bliver parat til at møde sine medmennesker på en anden måde og med ny viden end tidligere.
DBC
En virkelig velskrevet og underholdende bog, der på let forståelig vis præsenterer læserne for nudging og teorien bag. Meget litteratur om nudging og adfærdsdesign har fokus på erhvervslivet, men denne koncentrerer sig om hverdagen og kommer med eksempler, som alle kan genkende. Anbefales varmt.
Downloads