Utæmmet liv
Hør uddrag

Utæmmet liv

Jeannette Walls

Hr. Ferdinand
Utæmmet liv er et bevis på, at virkeligheden til tider overgår fiktionen. Man bliver revet omkuld af denne roman. Walls er en forbandet dygtig historiefortæller, og hun har en forbandet sej familie – på godt og ondt. Og det er forbandet vigtigt med bøger, der skubber til vores grænser for, hvad der er normalt.

Dette er den sande beretning om Lily, Jeannette Walls’ bedstemor. Lily er en imponerende kvinde. En af dem der tæmmer vilde heste som 6-årig og flytter hjemmefra – ridende 800 km på en ponny – som 15-årig. En kvinde der lærte at mestre et fly lige så godt som en bil, en kvinde der kunne spille poker som en professionel. Gift blev hun også og to børn fik hun, hvoraf det ene er Jeannette Walls’ mindeværdige mor, Rosemary Smith Walls, uforglemmeligt portrætteret i Glasslottet. Lily overlevede tornadoer, tørke, oversvømmelser, depressionen og en fortvivlende personlig tragedie. Hun kæmpede mod fordomme af alle slags – mod kvinder, indianere og alle der ikke lige passede ind i samfundets faste rammer.

Jeannette Walls formidler sin bedstemors historie, så man sidder stakåndet og eftertænksom tilbage – måbende og beriget. Hun formår ganske enkelt at give læseren en oplevelse langt ud over det sædvanlige!

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sideantal: 326
ISBN: 9788792845306
Format: ePub
E-bog Udk. 24. September 2012
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Søren Vinterberg
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jeannette Walls
Glasslottet
Glasslottet udkom til strålende anmeldelser i 2005, er oversat til over 20 Læs mere