Urmageren fra Dachau
Hør uddrag

Urmageren fra Dachau

Carly Schabowski

North Audio Publishing
Januar, 1945. Dachau, Tyskland.

Et ensomt tog skrumpler sig gennem det lysende bayerske snelandskab. Men de naturskønne omgivelser er kun et dække for de forfærdelige scener, som udspiller sig i togvognene, hvor mænd og kvinder er pakket tæt, kolde og rædselsslagne. Den jødiske urmager Isaac Schüller forstår ikke, hvordan han er endt her, og han er overbevist om, at han ikke kommer herfra i live.

Da fangerne ankommer til koncentrationslejren Dachau, bliver Isaac til hans store overraskelse separeret fra resten af gruppen og får plads i husstanden hos Sturmbannführer Becher og dennes unge, kønne og forkælede hustru. Med sit talent som urmager er Isaac en belejlig beboer for Becher, men han ved, at hans liv kun er noget værd, så længe Becher har brug for hans evner.

Anna Reznick vasker op og ordner tøj for familien Becher, der holder middagsselskaber og muntrer sig, som om de ikke konstant var omringet af død. Da hun møder Isaac ved hun, at hun har mødt en sand ven, og måske mere. Men Dachau er et farefuldt sted, hvor man aldrig skal tage kærligheden for givet. Og da Isaac opdager en hjerteskærende hemmelighed skjult i dybet af Bechers værksted, udsættes både han selv og Anna for frygtelig fare.

En uforglemmelig roman om det gode i mennesker, baseret på en utrolig, men sand, historie.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788775710249
Format: ePub
E-bog Udk. 06. December 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Helene Johanne Christensen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Carly Schabowski
Brevet
Paris, 1942. På en varm parisisk sommerdag bliver Jozef og hans højt Læs mere
De små miraklers cirkus
Cirkusfolk spørger ikke, hvor du kommer fra eller hvilken gud du tror på – Læs mere