Under de stille stjerner
Hør uddrag

Under de stille stjerner

Laura McVeigh

Hr. Ferdinand
Den 15-årige Afsana og hendes familie er flygtninge på flugt fra 90’ernes Kabul, efter at først russerne og dernæst taliban har vendt op og ned på deres liv. De er ombord på den transsibiriske jernbane på vej gennem Rusland mod en uvis fremtid.  

Afsana fortæller historien om deres rejse væk fra deres velfungerende liv i Kabul og alt, hvad de kender. Men i takt med at Afsanas fortælling udfolder sig, og familiens hemmeligheder afsløres, forstår vi efterhånden, at sandheden er langt mere rystende end først antaget.   

Under de stille stjerner er en fortælling om, hvordan vi skjuler sandheden for dem, vi elsker, og også for os selv, i forsøget på at holde fast i de overbevisninger, som er hele fundamentet for vores liv. Det er også en fortælling om ukuelighed og mod i en turbulent verden, hvor intet er sikkert, men alt er muligt. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sideantal: 272
ISBN: 9788740045475
Format: ePub
E-bog Udk. 31. October 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Helle Hellmann
Roman om afghansk pige er magisk, rystende og gribende.
 
 
 
 
-  Politiken, Helle Hellmann
Roman om afghansk pige er magisk, rystende og gribende.
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Bjarne Gregersen
En debutroman med stor indlevelse i, hvordan folk på flugt må have det, og hvordan forholdene i Afghanistan var på det tidspunkt, da de sovjetiske tropper trak sig, og Taleban vandt frem.
Bogoplevelsen.dk, Mette Sofie Kirkedal
En storslået historie (…) “Under de stille stjerner” borer sig ned under huden, ud i blodbanerne og helt ind i hjertet.
Dansk BiblioteksCenter, Susanne Dahl Jensen
Gribende fortælling fra start til slut om det at miste, at skjule sandheden for sig selv og sine nærmeste i forsøget på at holde fast i det man tror på og i kampen om overlevelse i det hele taget for en familie.
Downloads