Unboss
Læs uddrag

Unboss

Jacob Bøtter, Lars Kolind

UNBOSS er en bog om arbejde og ledelse, du ikke har set mage til. Den sætter spørgsmålstegn ved alt det, du troede var en selvfølge: Troede du, at virksomheders formål var at tjene penge? Nej, de skal først og fremmest gøre nytte. De skal blive til bevægelser, der forandrer verden.  

Du er ikke mere ansat i dit job. Du er partner i et team. Din leder har ikke alle svarene, men hun kan stille de gode spørgsmål. Du arbejder ikke for at tjene penge til nogle ejere, du ikke kender. Du arbejder for en sag. Og du får selv en rimelig del af den gevinst, du skaber. Du går ikke på arbejde fra 8 til 16. Du arbejder der, hvor du er og hvornår det passer dig. Din virksomhed sælger ikke produkter til kunderne. Den skaber værdi sammen med kunderne. Og arbejder du i det offentlige, er det ikke budgettet der tæller. Det er den værdi, du skaber for borgerne.

UNBOSS er skrevet i samarbejde med 100 visionære personligheder fra hele verden. De er kommet med nye ideer og konkrete eksempler. Det hele er bundet sammen af Jacob Bøtter og Lars Kolind. Resultatet er blevet en bog, der ikke bare vil skabe debat. Den vil skabe revolution.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Spilletid: 7T 36M
ISBN: 9788740032482
Format: Download MP3
Lydbog udk. 13. April 2016
Indlæst af: Morten Rønnelund
Oversætter: UW-Research
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Henrik Ørholst
"Unboss" er en bog, som tager temperaturen på en ny verden. En af de bedste ledelsesbøger.
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Ulla Bechsgaard
Superspændende er bogen og tillige lækker at have fat på. Godt sat op, nem at overskue og rar at røre ved.
 
 
 
 
 
-  Politiken , Kresten Schulz
Ny bog tager effektivt og inspirerende afsæt i det faktum, at dagens virksomhed er mere end producent - nemlig social bevægelse.
Kommunikationsforum.dk, Allan Ohms
"Unboss" er væsentlig og dens formål er så stort som at starte en verdensomspændende bevægelse. Jeg tror det vil lykkes, selvom vi som mennesker er født til at være bange for forandringer. Unboss vil vende op og ned på verden – på den fede måde. [...] Tak til Jacob Bøtter og Lars Kolind for et dygtigt projekt. Et modigt projekt. [...] Bogen – og med den bevægelsen Unboss – anbefales hermed på det varmeste. Læs mere
Kommunikatøren
"Unboss" er skrevet letforståeligt, tydeligt og har noget på hjerte. Alene ordet UNBOSS(SE) vender op og ned på begreberne - på den fede måde. UNBOSS er en proces, en metode, et navneord og et udsagnsord på en og samme gang. Og rammer dermed spot on nutidens nye ord og begreber.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jacob Bøtter, Lars Kolind
Unboss - Organisationen, Virksomheden & Arbejdet
”Vi påstår, at en organisation ganske enkelt vil klare sig bedre, hvis den Læs mere
Unboss - Marketing & Salg
”Det er virksomhedens formål og den passion, det skaber hos interessenterne Læs mere