10. januar 2017

Twin Peaks vender tilbage

Twin Peaks vender tilbage

The owls are (still) not what they seem! Historien som millioner af Twin Peaks-fans har ventet på i 25 år vender tilbage som tv-serie den 21. maj. Nogenlunde samtidig udgiver vi 'Twin Peaks - den hemmelige historie', der handler om, hvad der er sket i de mellemliggende 25 år i den lille by.
 
Bogen er skrevet af Mark Frost, der skabte tv-serien sammen med David Lynch. De har nu givet os historien om folk og forekomster i den gådefulde og ikoniske by Twin Peaks.

25 år efter at FBI-agenten Dale Cooper forsvandt i den blå luft , finder man i FBI-arkiverne en enorm kasse fyldt med omhyggeligt indsamlet arkivmateriale, hvis ophavsmand ingen ved, hvem er. Kassen afslører hidtil skjult viden om flere af indbyggerne i den mystiske by Twin Peaks. En ung FBI-agent bliver sat til at gennemgå materialet, og hendes notater og overvejelser om det, hun finder, fletter sig sammen med de noter og overvejelser, kassens ophavsmand har eferladt. Der udvikler sig på smukkeste vis en slags ’samtale’ mellem de to hen over de 25 år, der er gået, siden Laura Palmers død.

 

Gå til News