Tvilling Yndling Grævling
Hør uddrag

Tvilling Yndling Grævling

en selv(hjælps)biografi

Hella Joof

Politikens Forlag
Hella Joof er elsket for sine film og bøger. I Tvilling Yndling Grævling – en selv(hjælps)biografi fortæller hun for første gang sin samlede historie. Bogen er blevet en gribende, morsom, ærlig og skarp beretning om, hvem  Hella Joof er, hvad hun er rundet af, og hvordan hun håndterer livet. Med forfatterens egne ord:

Dette er en selv(hjælps)biografi. Her kan du blandt andet læse om, hvordan man ikke skal gøre, og hvad man skal prøve at undgå at rode sig ud i inden for parforhold, familie, økonomi, selvbedrag, sex og kroppen generelt.

Og jeg ved, hvad jeg taler om. I snart 58 år har jeg nemlig bedrevet en del grundforskning – det vil sige, jeg har stået lige i bulls eye, når folk tæt på mig har begået fejl. Og jeg har selv begået et Atlanterhav af fejl. Både fuld og ædru. Både glad og trist. Både gift og skilt. Både tyk og tynd. Både med og uden tøj.

Jeg er gået ind i mange døre, og hver gang jeg er kommet til en uoverstigelig mur, har jeg taget tilløb og braget panden ind i den, i stedet for at benytte den lille grønne, ulåste låge nede i venstre hjørne, men den havde jeg ikke set. Så nu har jeg dels en bule i panden, dels opsamlet en masse brugbart materiale om livet og sorteret det i bunker og skrevet det ned. Jeg tænker nemlig, at det vil være synd, hvis det går til spilde, for måske er der noget af det, du kan bruge. Og ellers beklager jeg. Sæt dig, det bli’r langt.

Kærligst, Hella
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740062342
Format: 135x200
Udk. 22. October 2020
1. udgave, 5. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: MOM
Fotograf: Les Kaner Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Emmas bogreol
Hendes evne til - eller i hvert fald forsøg på - altid at se det positive i tingene inspirerer mig gang på gang, og hendes åbenhed får én til at føle, at man ikke er alene uanset hvilke anekdoter, man kan genkende lidt af sig selv i. Og derfor får bogen 5 ud af 5 brilleaber af mig!
Søndag
Humor er der masser af, men bogen rummer også smertelige hemmeligheder, og der er dyb alvor og stor styrke gemt i den personlige historie ... en overraskende vedkommende selv(hjælps) biografi
 
 
 
 
-  Berlingske, Marie Louise Wedel Bruun
Smuk og befriende ærlig bog om at tage sig selv alvorligt.
 
 
 
 
 
-  Livetidukkehuset
Lige så sjov hun kan være lige så alvorlig og dyb kan hun være. Jeg synes bogen er et levende eksempel på den sætning.
 
 
 
 
 
-  Voresbogliv.dk
Jeg slugte bogen i grådige inhaleringer
Information , Georg Metz
Joof ikke alene skriver godt, hun skriver morsomt, desperat morsomt … læs Joofs bog. Den er fandeme råmorsom.
 
 
 
 
 
-  Bog_finken
Hun tør italesætte det grimme og svære og ulykkelige - og alligevel formå̊ at drysse lidt glimmer på og gøre livet til noget smuk.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hella Joof
Bryster skal hoppe når man hikker
Kom med indenfor, når Hella Joof og Karen Thisted tager livet op til Læs mere