Turen går til YouTube
Hør uddrag

Turen går til YouTube

En guidebog til forældre

Anne Mette Lundtofte, Maria Baagøe Bové, Rasmus Kolbe

Politikens Forlag
Ny forældreguide hjælper børnene med at navigere sikkert rundt på YouTube.

Hvad er en vlog, og hvad er en thumbnail? Hvorfor er en eller anden bizar youtuber vanvittigt populær? Og hvorfor kan det være så svært for børn at løsrive sig fra skærmen?

YouTube er den nok mest populære og velbetalte barnepige nogensinde. Børnene hverken hopper, slås eller skriger, når de er på YouTube, men leg har aldrig været vildere, end den er derinde. Denne bog beskriver den digitale legeplads, dit barn befinder sig på i YouTube-land.

Platformen er stoppet til randen med fantastisk inspiration, leg og læring – men også faldgruber. Den datastyrede algoritme kan loope børn ind i helt forkert indhold, når de drøner rundt derinde på egen hånd. Derfor behøver de hjælp til at navigere i godt og skidt.

Denne bog klæder forældre og andre voksne på til opgaven. Den er skrevet af to YouTube-eksperter: digital iværksætter Rasmus Kolbe, også kendt som Lakserytteren, og kommunikationsekspert Maria Baagøe Bové. De redegør for, hvorfor YouTube i den grad begejstrer de nye generationer, og sammen med specialister i pædagogik, medier og børneliv hjælper de to forfattere forældre til at forstå mediets velsmurte mekanismer. De forklarer, hvordan YouTube påvirker børn, hvad deres voksne bør være opmærksomme på, og hvordan de bedst beskytter dem derinde.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740059182
Format: ePub
E-bog Udk. 26. January 2022
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Martin Sommer
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet
Det kan kun gå for langsomt med at få den læst og gerne sammen børnene
Bogblogger.dk
Bogen er let at læse, pædagogisk for voksne, der måske ikke helt fatter, hvad det hele drejer sig om, og den kommer med konkrete redskaber og gode råd.
Downloads