Turen går til Skuldborg
Hør uddrag

Turen går til Skuldborg

Heidi Frank Svømmekjær

Politikens Forlag
Byen Skuldborg kom for alvor på Danmarkskortet, da den landsdækkende snakke- sludre- og taleradio, r8Dio, der har til huse i byens kultur- og multihus, Stjernen, så dagens lys.

Vil du opleve hjertet af Jylland? Turen Går Til Skuldborg giver et unikt indblik i den driftige by, som på kort tid er blevet et kulturelt omdrejningspunkt i Danmark.

Skuldborg dukkede for alvor op på Danmarkskortet i 2020, da r8Dio blev den nye landsdækkende snakke- sludre- og taleradio. Under sloganet ’Det Globale I Det Lokale’ sender de radio i absolut gulvhøjde med navne som jernlady Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, hendes sidekick Rasmus Bruun og radiokoryfæ Mikael Bertelsen.

I rejseguiden Turen Går Til Skuldborg kan du møde nogle af de profiler, der former Skuldborg til hverdag: kulturkongen Klavs Bundgaard, radioværten Allan ’smørstemmen fra Ikast’ Sindberg, købmand Micky Mikkelsen og mange flere.

Fra abepark og University College til en succesfuld våbenfabrik og rituelt afbrændte nisser. Skuldborg har det hele. Bogen dækker Midtbyen, Vest, Nord, Øst og Syd.

Og så får du indblik i byens rige, næsten tusindårige historie, der spænder over alt fra lokale traditioner, sportsbegivenheder og kultur events til et bryghus, der er ældre end Dannebrog.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 88
ISBN: 9788740085631
Format: 120x190
Udk. 19. September 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Tegner: River v/ Sune Ehlers
Forlag: Politikens Forlag
Downloads