Turen går til Skuldborg på 180 minutter
Læs uddrag

Turen går til Skuldborg på 180 minutter

Heidi Frank Svømmekjær

Politikens Forlag
Byen Skuldborg kom for alvor på Danmarkskortet, da den landsdækkende snakke- sludre- og taleradio, r8Dio, der har til huse i byens kultur- og multihus, Stjernen, så dagens lys.

Vil du opleve hjertet af Jylland? I lydudgaven af Turen Går Til Skuldborg får du på 180 minutter et unikt indblik i den driftige by, som på kort tid er blevet et kulturelt omdrejningspunkt i Danmark.

Skuldborg dukkede for alvor op på Danmarkskortet i 2020, da r8Dio blev den nye landsdækkende snakke- sludre- og taleradio. Under sloganet ’Det Globale I Det Lokale’ sender de radio i absolut gulvhøjde med navne som jernlady Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, hendes sidekick Rasmus Bruun og radiokoryfæ Mikael Bertelsen.

I rejseguiden Turen Går Til Skuldborg kan du møde nogle af de profiler, der former Skuldborg til hverdag: kulturkongen Klavs Bundgaard, radioværten Allan ’smørstemmen fra Ikast’ Sindberg, købmand Micky Mikkelsen og mange flere.

Du får tips til byens bedste bøfbuffet, hvor du bedst kan nyde en spa-dag eller kan læse fortællingen, der ligger bag Skuldborg Abepark.

Og så får du indblik i byens rige, næsten tusindårige historie, der spænder over alt fra lokale traditioner, sportsbegivenheder og kultur events til et bryghus, der er ældre end Dannebrog.

Lydbogen er indlæst af Dan Schlosser i august 2023.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 39.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 3T 
ISBN: 9788740075427
Serietitel: Turen Går Til
Format: Download MP3
Lydbog udk. 19. September 2023
Indlæst af: Dan Schlosser
Forlag: Politikens Forlag
Downloads