Trylle Bylle Bang - Snurrebillen - afsnit 4
Læs uddrag

Trylle Bylle Bang - Snurrebillen - afsnit 4

Petter Fagelund

Politikens Forlag
Der findes et sted, som hedder Askarien. Det ligger ved et fjeld, i en verden, der ligner den, hvor du og jeg bor. I Askarien findes løbende planter, flyvende løver og magiske drager. De, som bor der, hedder askere: små væsner med lidt store, runde og meget venlige øjne. Deres næser ligner en ært. De er ikke særligt høje, de når dig nok til knæene. De har stort, tykt hår, som stritter lige i vejret. Det ser næsten ud, som om de har en pose på hovedet. Og det bedste af det hele er, at de altid smiler bredt med deres mange små, skæve tænder. Eller børnene smiler, de voksne er triste. Og de gamle er gamle.

Men hvorfor er de voksne så triste, tænker du måske? Det må vi finde ud af.

Trylle Bylle er historien om den lille dreng, Trylle Bylle Bang, der bor i fantasiuniverset Askarien. I Askarien møder vi også Trylle Bylle Bangs bedste ven Ida og den kloge og sære Arnemaja. Sammen skal de finde ud af, hvorfor alt guldet i skoven er forsvundet. Der går rygter om, at den mytiske og grådige Askerfjelddrage er genopstået. Kan det være den, der har taget alt guldet og er grunden til, at de voksne er så triste?

De 12 episoder er første del af eposset om Trylle Bylle, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor magien ender.

Både manuskript og produktion af universet af skabt af filmskaberen Petter Fagelund, der bruger sine stærke fortællemidler denne gang kun med brug af lyd.

Til næste år udkommer de første bøger om Trylle Bylle og Askarien.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 lydbog (download)
 lydbog (download)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 15.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740091311
Format: Download MP3
Lydbog udk. 13. February 2024
Indlæst af: Karoline Munksnæs, Kristian Boland, Mads Hjulmand, Marie Askehave, Mikkel Hansen, Troells Toya, Vibeke Hastrup, Wilhelm David Lumholt Hakesberg
Forlag: Politikens Forlag
Downloads