Tror vi på Gud, mor?
Hør uddrag

Tror vi på Gud, mor?

Pernille Glavind Olsson

Politikens Forlag
Livet gik i opløsning den dag i november 2011, da Pernille Glavind Olsson fik at vide, at hendes dengang femårige datter lider af en uhelbredelig, arvelig sygdom. Den vil på få år gøre hende handicappet og afhængig af en kørestol. Pernille Glavind Olsson var langt henne i sin anden graviditet og skulle sammen med sorgen også tackle angsten for, om det kommende barn ville lide samme skæbne.

Med rå ærlighed, humor og poesi beskriver hun i Tror vi på Gud, mor?, hvordan drømmene om fremtiden viskes ud og langsomt erstattes af en ny forestilling om, hvordan det perfekte liv ser ud. Undervejs på den personlige rejse hudfletter hun alt fra Gud, død, parforhold, handicap og gangstativer til hunde, toiletsnak, yoga og chokoladeboller.

Tror vi på Gud, mor? handler om at være udsat og føle sig ensom i en tid, hvor vi ikke skilter med vores svagheder, men også om hvordan man i et livsforandrende kaos finder styrke og indsigt, lærer at leve i nuet og at glædes over de små øjeblikke.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 69.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN: 9788740032369
Format: ePub
E-bog Udk. 12. maj 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Nanette Vabø Dimensions
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Du skal læse den for at blive mere modig, mere taknemmelig, og frem for alt fordi man faktisk kan lære noget af andres liv.
LIV, Louise Thorsted
For alle, der trænger til et lille wake up call i forhold til, hvad der skal fylde i det her liv.
Downloads