Transformer
Hør uddrag

Transformer

En historie om at give sig selv en chance til

Linda Petersen, Mikkel Frey Damgaard

LINDA P er kendt som dronningen af dansk comedy, men livet bag scenen har langt fra været hverken nemt eller sjovt for den skarptungede komiker, fortæller hun i denne hudløst ærlige og medrivende bog.

Hendes flugt fra en barndom præget af farens druk og svigt baner i første omgang vejen for en karriere på de skrå brædder, men ender i et rasende ridt af sprut, sex og stoffer. Som Linda P selv siger det: "Jeg levede som en mand. Jeg talte som en mand. Jeg scorede som en mand. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for ikke at være kvinde."

Livet i overhalingsbanen stopper først, da hun i 2013 bliver indhentet af fortiden og bryder sammen på Skanderborg Festivalen. Sammenbruddet får hende til at tage sit liv – og ikke mindst sit misbrug – op til revision, og i bogen fortæller hun sin udviklingshistorie, om omkostningerne ved at tabe sig selv af syne, men også om vejen tilbage til livet, om at genfinde troen på kærligheden – og ikke mindst – om at stifte fred med sig selv og sin fortid. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740050998
Format: ePub
E-bog Udk. 06. September 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Boginspiration.dk
Bogen er godt skrevet, men skrivestilen er også noget af det, der gør bogen barsk. Især beskrivelserne af, hvordan det er at være barn hos en fuld forælder kommer virkelig ind under huden på én. Alle alkoholiserede forældre burde læse “Transformer” for at se, hvad deres børn må gå igennem.
 
 
 
 
 
 
-  bogfriisen.dk
”.. både sindsoprivende, forbilledlig og rørende.” Modigt og Medrivende
 
 
 
 
 
-  krummeskrummelurer.dk
Jeg elsker, at bogen er skrevet som Linda taler. Jeg har igennem hele bogen ikke været i tvivl om, at det er Lindas ord der er skrevet ned. Hun har humoren med hele vejen, selvom det nogle gange var hårdt at læse.
 
 
 
 
 
-  henriettesblog.dk
Længe er det siden, at jeg har læst en så hudløs ærlig fortælling! Længe er det siden, at jeg har grinet, haft den dybeste medfølelse, og forargelse! Hvad Linda som barn ikke har været udsat for? Ingen børn, uanset social status el.lign. burde udsættes for det.
Downloads