Toptrimmede tarme
Hør uddrag

Toptrimmede tarme

LOW FODMAP DIET med masser af grønt

Cæcilie Gamsgaard Seidel, Lisbeth Jensen, Mette Borre, Stine Junge Albrechtsen

En grøn kost er god for fordøjelsen. Denne nye bog fra forfatterne bag de populære Low FODMAP diæt-bøger viser, hvordan mad til irritabel tarm kan serveres i en lækker og sund, vegetarisk variant.
 
Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og der er opstået et behov for at kunne kombinere de to kostformer.
 
Low FODMAP diet er aktuelt det bedste diætetiske tilbud til en følsom tarm. Diæten er udviklet i Australien og er en udelukkelsesdiæt på 2-6 ugers varighed. Toptrimmede tarme indeholder den nyeste forskning og guider dig til færre mavesmerter, mindre oppustethed og en bedre fordøjelse. Bogen giver en grundig teoretisk gennemgang af sygdomme, irritabel tarm, behandling, low FODMAP diet, og hvordan dette kombineres med en vegetarisk livsstil eller et par vegetariske ugentlige dage.

Kompleks videnskab omsættes til en let spiselig tekst og smagfuld mad ved hjælp af illustrative eksempler og masser af lækre opskrifter, der alle er næringsberegnede. Med til hver opskrift er der forslag til at kunne tilføje kød, fisk eller fjerkræ, så man kan vælge om retten skal være vegetarisk eller ej den pågældende dag.

Bogen henvender sig til alle, der selv har irritabel tarm eller har interesse for behandling af irritabel tarm. Bogen kan således også være nyttig for kliniske diætister, sundhedspersonale, fx sygeplejersker og læger.

Forfatterne er alle kliniske diætister med flere bøger bag sig samt bred erfaring inden for kostvejledning og behandling af irritabel tarm. Desuden er de alle erfarne undervisere og uddanner andre diætister i irritabel tarm og low FODMAP diet.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740035438
Format: 190x250
Udk. 10. May 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: DasRotesRabbit
Fotograf: Mikkel Adsbøl
Anmeldelser og omtale
Helsenyt, Carsten G. Johansen
Toptrimmede tarme giver 51 grønne opskrifter, som efter Low FODMAP-principperne skåner dine tarme. Du kan bruge opskrifterne vegetarisk og i kombination med forskellige slags kød. Forfatterne er alle diætister og sammensætter opskrifterne på en måde, som både tager hensyn til irritable tarme, næringsindhold og gode smagsoplevelser. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Cæcilie Gamsgaard Seidel, Lisbeth Jensen, Mette Borre, Stine Junge Albrechtsen
Tab 12 kilo på 12 uger
Henrik Duer, Stine Junge Albrechtsen
Denne bog er til dig, som ønsker et vægttab på mellem 5 og 12 kilo, der Læs mere