Tom Kristensen
Hør uddrag

Tom Kristensen

Dan Philipsen, Tom Kristensen

Politikens Forlag
I denne selvbiografi fortæller Tom Kristensen for første gang om sit liv med udgangspunkt i det racerløb, som har gjort ham til en ikonisk sportsmand herhjemme og i udlandet: 24 timers løbet på Le Mans. 18 gange stillede han til start og satte rekord med ni sejre, før han indstillede sin karriere i 2014.
 
Han skildrer, hvordan han siden barnsben har brændt lidenskabeligt for racerløb og jagtet respekt og anerkendelse. Hvordan han har kæmpet, fejlet og sejret. Og hvordan kynisme og ekstreme krav er en del af gamet. Undervejs fandt han sin egen opskrift på succes gennem vedholdenhed, samarbejde og ledelse.

Bogen indeholder barske beretninger om de personlige omkostninger ved at stræbe efter perfektion, om at miste – og om at ’strejfe’ døden undervejs.

Rigt illustreret med billeder fra hans karriere og liv uden for racerbilen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
ISBN: 9788740040050
Format: ePub
E-bog Udk. 30. May 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sune Ehlers
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Ole Sanvig Knudsen
Du kan tage Tom Kristensen ud af cockpittet på en racerbil. Men du kan ikke tage racerbilen ud af Tom Kristensen …. Står du og skal købe årets seneste udgivelse ud i management og ledelse, fyldt med varm luft og diagrammer, så lad være. Køb " Videre" i stedet og læs den. Tom Kristensens ni teser -The Big Nine -er egentlig alt, hvad man behøver. Og kan sjovt nok koges ned til det der ord: ordentlighed. Læs mere
Sofabold, Ulrik Christian Forsom
Bogen om Danmarks bedste racerkører gennem tiden, Tom Kristensen, er blevet til i et samarbejde mellem sportsjournalist Dan Philipsen og hovedpersonen selv. Og det samarbejde er blevet ganske vellykket, for Tom Kristensen – Videre er ganske enkelt en af årets bedste sportsbøger … Og det er en interessant historie som Tom Kristensen disker op med. Han er hudløst ærlig, og giver meget af sig selv, sin familie og sin omgangskreds. Der er noget han vil fortælle og det bliver gjort brandgodt. Læs mere
lektørudtalelse
Velskrevet samt underholdende biografi som giver et fint indblik i både personen og bilsporten. Desuden med indbydende layout og flot forside… Glimrende allround biografi til især mange mandlige læsere som anbefales bredt rundt.
Downloads