Mange kender Thomas Skov som den skæve tv vært fra DR, der har lavet alle mulige tænkelige og utænkelige programmer, siden han slog igennem som Anders Lund Madsens praktikant. Han har gjort karriere som Kridhvid i Kina. Han var den første mand i Danmark til at føde et barn i programmet Mandefødsel. Senest kunne han ses i programrækken Ikke Okay,  hvor han sammen med Hella Joof agerede en moderne Emma Gad.
 
Spørger man Thomas, hvem han er, ser han mest af alt sig selv som en høflig, men mærkelig dreng fra en lille by i Jylland. 

Som bekendt kan du tage manden ud af Jylland, men du kan ikke tage Jylland ud af manden, og derfor går Thomas rundt og er en rolig og underspillet ung mand, der har en ide om, at det hele nok skal gå, og at det, der virker tungt og træls lige nu, kan vi smile af om nogle år.
 
Den store mission
Den Store Mission er en historie om venskaber og om at lære, at det ikke er alt, der er rigtigt, bare fordi det bliver sagt højt. Bogen foregår, før nettet for alvor gjorde sit indtog i Jylland, men den tager fat i emner og faser, unge mennesker stadig skal igennem den dag i dag. 
Hvad enhver far bør vide
En morsom og personlig guide med erfaringer og gode råd fra andre fædre om alle de ting, man gerne vil vide, når man skal være far.
TOP  ▲
Bøger af Thomas Skov
Snip Snap Snork
Emilie Bruhn, Martin Sommer , m.fl.
Ti sjove og hyggelige godnat-historier om børnene fra Sovgodtersgade, som Læs mere
Hvad enhver far bør vide
En morsom, uhøjtidelig og personlig guide fyldt med erfaringer, Læs mere
Den store mission
I Den Store Mission følger vi Thomas, mens han prøver at jonglere venskab, Læs mere