Thomas Laursen er professionel urtesamler. Han driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Relæ m.fl. Thomas hjerte banker  for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver for mange forskellige fødevareproducenter. Thomas Laursen har også i en periode været kok på morgen-tv, ligesom han medvirkede i programmet Gourmet i Vildmarken på DR2. Thomas er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, er autodidakt kok og har i en årrække været køkkenchef på en husholdningsskole.
 
VILD
Tag med på tur! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
VILD
Tag med i køkkenet! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
TOP  ▲
Bøger af Thomas Laursen
Vild
Denne bog griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang Læs mere
Downloads