Thomas Laursen er professionel urtesamler, og han kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Han driver virksomheden Wildfooding, hvorfra han leverer vilde urter til de danske toprestauranter som Geranium, Noma, Amass, Relæ m.fl. Thomas' hjerte banker for formidling af den vilde natur. Når han ikke selv bevæger sig rundt ude i naturen, deltager han i alle tænkelige projekter omkring mad og udfører konsulentopgaver for mange forskellige fødevareproducenter og senest også Fødevareministeriet. Thomas Laursen er også scenevant i medierne. I en periode var han kok på morgen-tv, ligesom han har medvirket i programmet 'Gourmet i Vildmarken' på DR2. Til foråret medvirker Thomas Laursen i DRs programserie 'Smagen af Danmark', hvor han sammen med Master Fatman skal rundt i landet og undersøge den vilde og den dyrkede smag i Danmark.
VILD
Tag med på tur! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
VILD
Tag med i køkkenet! Thomas Laursen er eksperten, der har samlet vilde urter det meste af sit liv og kender Danmarks natur som sin egen bukselomme. Og han har øjnene med sig, når han dagligt bevæger sig rundt derude. 
TOP  ▲
Bøger af Thomas Laursen
Vild
Denne bog griber fat i en af tidens store trends: At mange gerne vil i gang Læs mere
Downloads