Thomas Herman (f. 1975) Thomas Herman (f. 1975), prisbelønnet kok, tv-vært og kogebogsforfatter. Var idémanden bag gourmetrestauranten
Herman i det gamle Nimb i Tivoli, hvor han også regerede som køkkenchef og gjorde en dyd ud af at rehabilitere den danske mad. Senere et kendt ansigt på tv,
først som overdommer i Masterchef, siden bl.a. i den populære programserie Puk og Herman. Forfatter til Brændende kærlighed (2007), Nimb Herman (2009), Hermans aftensmad (2013), Gæstebud (2016), Feast (2021) og Grøn kærlighed (2023).


 
Hermans aftensmad
Kogebog af Thomas Herman om den mad, som personalet på Thomas Hermans restauranter har spist gennem tiderne
TOP  ▲
Bøger af Thomas Herman
Grøn kærlighed
Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordener

Grøn kærlighed byder på en Læs mere
Feast
100 skønne retter fra Hermanns solskinskøkken. Mange af dem klassikere, som Læs mere
Gæstebud
Stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de  Læs mere