Thomas Herman (f. 1975) prisbelønnet kok, populær tv-vært og kogebogsforfatter. Thomas Herman har længe været et velkendt navn i den gastronomiske verden. Han har været ansat på mange af de danske toprestauranter, med smutture ud i den store verden, hvor han har arbejdet på gourmetrestauranter i såvel Frankrig som i Spanien. Han var idémanden bag gourmetrestauranten Herman i det gamle Nimb i Tivoli, hvor han også regerede som køkkenchef og gjorde en dyd ud af at rehabilitere den danske mad. Senest er han blevet et kendt ansigt på tv, hvor han først fungerede som overdommer i den danske version af tv-programmet Masterchef, siden bl.a. gennem flere sæsoner har lavet de populære programmer Puk og Herman. Forfatter til Brændende kærlighed (2007), Nimb Herman (2009), Hermans aftensmad (2013) og Gæstebud (2016).
Hermans aftensmad
Kogebog af Thomas Herman om den mad, som personalet på Thomas Hermans restauranter har spist gennem tiderne
TOP  ▲
Bøger af Thomas Herman
Feast
100 skønne retter fra Hermanns solskinskøkken. Mange af dem klassikere, som Læs mere
Gæstebud
Stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de  Læs mere