Redaktionen tester

 

Træn Spis Lev af Frida Hallqvist og Maria Lucia.


I forbindelse med lanceringen af bogen Træn Spis Lev af Frida Hallqvist og Maria Lucia havde jeg et PR-møde med de to piger. Maria Lucia fortalt om sine oplevelse med Fridas træningsprogram og om, hvordan hun for første gang har det rigtig rigtig godt med sin krop. Hun har fået en helt anden bevidsthed om sine kostvaner og om, hvordan hun skal træne. Hendes mål var at komme i form til forestillingen Chicago, og det må man sige er lykkedes for hende. Hun står knivskarpt.

Under vores møde var Frida Hallqvist så sød at tilbyde redaktionen et forløb for to, hvor vi kunne teste bogen på egen krop – mod at skrive om vores oplevelser. Min gode kollega Helle Skov Wacher og jeg tog jublende - og noget nervøse - imod tilbuddet og skal nu i gang. De næste 12 uger skal vi følge Fridas træningsprincipper (4 gange pulsing barre træning om ugen – a 40 minutter) og den kostplan, som Maria Lucia også har fulgt. Målet er at se, om vi kan komme i samme fantastiske form og smide nogle kilo.

Vi vil løbende skrive om udfordringer, nederlag og ikke mindst succesoplevelser.

Frida har tilbudt, at vi kan træne med på hendes Pulsing Barre hold hos Well-Come i Hellerup en gang om ugen. Det gør vi hver torsdag aften de næste 6 uger. Her bliver vi jævnligt vejet, får målt fedtprocent, muskelmasse, bodyage og så bliver vi også målt med målebånd for at se, hvordan vi skrumper ind i cm. Forhåbentligt.

Vi har også fået taget billeder – sådan nogle fine før-billeder. Og hvis vi er rigtig modige, kan det være at I får dem at se. Vi arbejder lidt med os selv lige på den front J Ellers vil der være billeder fra træning, lidt dagbog, information om vægttab, muskelmasse og fedttab og meget andet. Så følg med og send os gerne et par opmuntrende ord.


Målsætninger


Helle og jeg har to forskellige målsætninger.
Helle har gennem de seneste år døjet med forskellige skavanker, dårligt knæ, dårlig håndled og hælsporer. Hendes mål er derfor at få styrket sin krop - og få smidt nogle kilo. Helle trænede i forvejen 1 gang om ugen.

Jeg selv har mest vægttab for øje. Jeg har, siden jeg er blevet mor til dreng nr. 2 for snart 6 år siden, haft 5-6 kilo for meget på sidebenene, og det har irriteret mig, hver gang jeg har skullet købe tøj, gå i bikini om sommeren og bare sådan generelt i hverdagen. Jeg har forsøgt mig med forskellige kure, LCHF og 5:2, som jeg ved virker – hvis man altså holder ved - men i løbet af kort tid har jeg mistet motivationen, og resultatet har været, at jeg har smidt et par kilo, for så lynhurtigt at tage dem på igen. 

Men nu skal det være. Vi har sagt ja – og selvom det er en hård periode at starte op i – sådan lige op til jul, hvor det bugner med chokolade, marcipan, glögg og æbleskiver, så er vi drøn motiverede og har tænkt os at klø på med krum hals. Den der delle, der altid sidder lige over buksekanten, skal med andre ord dø. Og det skal være NU!

KH Helle og Vicki
 

Følg #fitmedfrida på Instagram