Tag magten over dig selv
Hør uddrag

Tag magten over dig selv

Nastja Arcel

Politikens Forlag
Er du optaget af, hvad andre tænker om dig? Mangler du mod til at bidrage med det, du kan? Taler du lavt, og bliver du ofte afbrudt? Kunne du tænke dig at blive mere bevidst om dine virkemidler, krop, stemme, tanker og følelser og lære, hvordan du bruger dem? 

Tag magten over dig selv og få en ny frihed. En frihed til bl.a. at få dit budskab igennem. I denne bog fortæller Nastja Arcel med stor indlevelse om, hvordan du bliver bedre til at fremstå og performe, som du gerne vil og på dine egne præmisser. Om hvordan du styrker din personlige gennemslagskraft, og om hvordan du formidler og kommunikerer, så det føles rigtigt og godt både for dig selv og andre – alt sammen med udgangspunkt i dit autentiske jeg.

Bogens kapitler er bygget op omkring 10 gode råd, som er enkle at gå til. Den er fuld af historier fra det virkelige liv, Nastjas personlige erfaringer og beretninger fra livet som skuespiller og konsulent og masser af øvelser, som gør dig i stand til at få mere ud af dine fysiske og psykiske virkemidler.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
ISBN: 9788756706438
Format: ePub
E-bog Udk. 24. August 2011
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: JENS JUNCKER FOTOGRAFI
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Nastja Arcel
Turen går til Kreta
Nastja Arcel
Bogen dækker Hanía by og Hanía, Réthimnon over Iraklion by, Iraklion og Læs mere