Tabet
Hør uddrag

Tabet

Le Gammeltoft, Marie Nørgaard

North Audio Publishing


Hvert år mistes 20.000 ufødte børn ved tidlige, spontane aborter. Det svarer til cirka 25 procent af alle konstaterede graviditeter. Men selv om aborterne er forbundet med stor sorg, er det ikke noget, vi taler om eller har et fælles sprog for. Heller ikke parrene imellem. For hvordan sørger man ens, når det kun er den ene, der har båret det ufødte barn i sig?

I 'Tabet – Fortællinger om at miste sit ufødte barn' fortæller 18 kvinder og mænd deres historier om at miste, om sorgen, ensomheden, de knuste fremtidsdrømme – og om det ukuelige håb om at skabe en familie.

Forrest går iværksætter Le Gammeltoft – som selv har været gravid fem gange, men i dag "kun" har to børn – og med sig har hun blandt andre borgmester og forhenværende socialminister Benedikte Kiær (K), iværksætter Liv Winther, influencer Emily Salomon og tv-vært Mette Cornelius, som alle fortæller om de mange år med gentagne tab. I bogen bidrager en række eksperter også med tanker om, hvordan det fysisk og psykisk påvirker kvinder – og mænd – at miste deres største drøm.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788775710645
Format: ePub
E-bog Udk. 28. October 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Le Gammeltoft, Marie Nørgaard
Kvindefantasier II
Ditte Julie Blyme Topgaard, Elisa Lykke , m.fl.
Tilbage i januar 2021 udgav syv kendte, danske kvinder den dampende hede Læs mere