Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost
Læs uddrag

Tab dig sundere - med anti-inflammatorisk kost

Martin Kreutzer, Simon Weisdorf

Politikens Forlag
I lydudgaven af Tab dig sundere med anti-inflammatorisk kost får du alle de introducerende kapitler til bogen. Opskrifterne finder du i e-bogen eller den printede bog.
  Makkerparret bag flere bestsellere om anti-inflammatorisk kost viser i deres nye bog vejen til, hvordan man én gang for alle kan opnå et vægttab og svælge i lækker mad.

Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod en lang række helbredsproblemer, f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-syg[1]domme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nødder, grøntsager, frugt og andre råvarer går i et nærmest magisk samspil ind og understøtter kroppens immunforsvar og dæmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan få mange skavanker til at blusse op.

Derimod vil det være nyt for mange, at den anti-inflammatoriske kost også har et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere ens fedtdepoter på sundeste vis. Især hvis man har et livmål i den høje ende, kan der ligge en kæmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.

Tab sig sundere med anti-inflammatorisk kost forklarer, hvordan man får fuld glæde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give køb på sundhed, mæthed og ikke mindst velsmag. Som læser bliver man klædt godt på til projektet med nogle få, vigtige retningslinjer for, hvordan måltiderne skal skrues sammen, et forslag til en kostplan – og 55 lækre opskrifter, der ikke bare giver anti-inflammatoriske superkræfter, men også en god og langvarig mæthed mellem måltiderne.

Bogen indeholder desuden en udførlig guide til, hvordan man kan skrue endnu mere op for vægttabet og den anti-inflammatoriske virkning i kroppen ved at dyrke motion, ikke mindst ved at gå.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 3T 20M
ISBN: 9788740081879
Format: Download MP3
Lydbog udk. 27. December 2022
Indlæst af: Henrik Hartvig Jørgensen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Madforlivet.dk
Det er Simon Weisdorf og Martin Kreutzer, der har forfattet denne fortræffelige bog og udviklet de vidunderlige opskrifter … Den er GOD, den er effektiv og den er fyldt med hele 55 lækre anti-inflammatoriske opskrifter, der er lige til at gå til.
Bogvægten
En bog, der får formidlet sit stof på en pædagogisk og veloplagt måde … inspirerende.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Martin Kreutzer, Simon Weisdorf
Velsmurt
Bogen er Danmarks første anti-inflammatoriske manual til, hvordan man Læs mere
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger
Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis man vil give sin krop ekstra Læs mere
Velsmurt hjerne
Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et bolværk mod Læs mere