Ta' dit liv tilbage
Hør uddrag

Ta' dit liv tilbage

Smid de overflødige kilo

Gustav Salinas, Søren Frandsen

Kendt fra tv-programmer som ’For lækker til love’ og ’Gustav og Linse på udebane’ har Gustav Andersen Salinas opbygget en kendis-karriere, som få andre danskere har kunnet gøre ham efter.

Ugentligt er Gustav i de landsdækkende medier, og hver dag følges han af omkring 400.000 danskere, fortrinsvis kvinder, på Facebook og Instagram, hvor han deler ud af sit livs tankevækkende oplevelser og morsomme øjeblikke.

Som sin gode veninde Linse har Gustav formået at holde sig på toppen i en branche domineret af døgnfluer. Og som Linse er Gustav også meget mere end reality-tv og røde løbere. For Gustav har en mission: At gøre overvægtige danskere glade for sig selv og deres liv. Et behov, der er enormt bl.a. blandt hans mange følgere.

Baseret på sine egne erfaringer fra kamp mod spiseforstyrrelser og ensomhed, sin uddannelse som personlig træner, kostvejleder og coach samt utallige timer i træningscentret – alene og med sine klienter – giver Gustav læseren kørekortet til at lægge de overflødige kilo, det dårlige selvværd og selvleden i støvet bag sig.

Ta' dit liv tilbage er ikke en almindelig træningsbog. Gustav griner, græder og kæmper sammen med sine læsere. Alt sammen uden ødelæggende dårlig samvittighed, de sædvanlige forbud og stramme restriktioner, der er sendt på pension. I Gustavs verden må læserne gerne spise slik og chokolade, og de må gerne spise sig mætte!
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740038972
Format: ePub
E-bog Udk. 23. March 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Gustav Salinas, Søren Frandsen
Husk lige hyggen
Lindy Aldahl, Søren Frandsen
Lindy, kendt fra ’Rigtige mænd’, lever i dag et sundt liv. Men sådan har Læs mere