Syv sunde vaner
Hør uddrag

Syv sunde vaner

Din genvej til sundhed og god samvittighed

Mette Frisk

Politikens Forlag
Lad være med at slå knude på dig selv for at spise og leve sundt. Du behøver hverken at faste flere dage om ugen eller aflægge ed om evigt troskab til en bestemt kur. Mindre kan også gøre det. Det handler om at træffe nogle små, men gode valg i hverdagen.

I sin tid på Madmagasinet har Mette Frisk ændret sine egne kostvaner. Hun har lært en hel del om, hvad hun godt vil spise mere af, og hvad hun helst vil undgå. Det fortæller hun om i denne bog, hvor hun også giver et overblik over skidt og kanel i vores madvaner, og hvordan vi får købt det bedste ind blandt supermarkedets uanede mængder af råvarer og forarbejdede fødevarer samt ikke mindst, hvordan man som forbruger kan være på vagt over for fup og camouflage i fødevareindustrien. Fødevarejunglen er kompliceret, men det behøver faktisk ikke at være så svært at navigere i den.

Bogen består af tre dele: Det gode, det onde og det grusomme. Den første del handler om, hvordan vi styrer mest eff ektivt hen mod det gode – det vi skal forsøge at gå efter for at spise sundt. De to resterende dele handler groft sagt om det, vi gerne vil undgå. Det onde – om alt det, der gemmer sig i forarbejdede fødevarer. Og det grusomme – om det, du skal tage stilling til, når du så går efter friske råvarer i stedet. Både for din sundheds og for din samvittigheds skyld.

Det hele har Mette Frisk opsummeret i syv sunde vaner, som hun selv lever efter – og som også kan gøre det nemmere for dig at leve sundt og med god samvittighed uden at gå på kompromis med alt det andet spændende, dit liv består af.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740029987
Format: 151x226
Udk. 25. August 2016
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: MOM
Fotograf: Sif Meincke
Forlag: Politikens Forlag
Downloads