Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv
Hør uddrag

Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv

Flemming Møldrup

Politikens Forlag
Gud vil gerne gøre verden til et godt sted at være igen. Desværre for Gud sætter han den noget distræte, lidt for uoplagte og lidt for sultne Helligånd på opgaven.

Helligånden ender da også med at tage fejl af den dreng, som Gud ønsker skal udpeges som ny frelser, og så bogens hovedperson, Albert Svensson. Da Helligånden opdager sin fejl, tildeler han Albert Svensson ét ønske: Albert Svensson ønsker sine fraskilte forældre sammen igen. I de syv dage, bogen strækker sig over, oplever vi hvordan det, der i starten var en drøm om at bringe sine forældre sammen, udvikler sig til en mindre katastrofe for Albert Svensson.

Albert Svenssons liv går fra at være normalt til at være helt kaotisk. Og i løbet af de syv dage når han frem til erkendelsen af, at hans forældre må skilles ad igen! Han sætter jagten ind på at få Gud i tale, for han er den eneste, der kan ophæve ønsket om at bringe forældrene sammen igen.

Alt ender godt, og alle i bogen, både børn og voksne, lærer noget om skilsmisse. Og Albert Svenssons mor og far ender med at gøre sig lidt mere umage. Hvis ikke for deres egen, så for Albert Svenssons skyld.

Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret så almindelige liv er illustreret af Rasmus Juul.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
ISBN: 9788740035964
Format: ePub
E-bog Udk. 23. September 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Rasmus Juul Pedersen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Delebarn.dk, Anna Prip
Bogen er skrevet, så både børn og voksne er underholdt og udfordret, for hvordan håndterer man livet efter skilsmissen, hvis ens mor og far ikke kan være i stue sammen mere?
Aniston.dk, Conni Lagergreen Schmidt
På den måde er 'Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv' en fortælling om noget så seriøst som en skilsmisse set med børnebriller. Men den er samtidig utrolig sjov og til tider helt sort.
Lektørudtalelse, DBC, Ole Laursen
En glimrende, fræk og fandenivoldsk historie med en forståelse for skilsmissebørns verden.
Downloads