Siri - Miraklernes mester
Læs uddrag
Hør uddrag

Siri - Miraklernes mester

Jeanette Varberg

Politikens Forlag
Et hæsblæsende eventyr gennem jernalderens Europa og ind i hjertet af den evige stad Rom, hvor gladiatorkampe, overdådige paladser, martyrer der kastes for vilde dyr og et mylder af mennesker fra hele verden møder vores helte.

Siri bliver taget af en bande pirater og solgt som slave. Hun forsvinder i det enorme netværk af slavehandel, som forbandt Danmark med Romerriget i år 200 e.Kr. Det er helt umuligt at finde en slave, når hun først er solgt til romerne, hævder Tibi, der har tjent i den romerske hær. Men er Siri død og forsvundet?

Swarta og Harja beslutter at modsætte sig deres fars forbud mod at prøve at redde Siri, og tager på en farefuld færd ud for at lede efter Siri i Roms gader. Her får de arbejde i en af kejserens hestestalde, hvor Swarta bliver ven med en husslave, som fortæller ham om de forfulgte kristnes hemmelige møder. Han hører også om en ung kvinde, der udøver mirakler. Hun har fået en stum dreng til at tale og helbredt en syg mand. Hun er slave i en fremtrædende romers villa lidt uden for Rom, men hun bruger natten til at tilse de syge i Roms slum. Swarta lytter interesseret efter og mærker et håb. Endelig en aften lykkes det Swarta og Harja at komme til et af de kristne møder i katakomberne. Det er forbudt for de kristne at mødes, fordi de ikke vil tilbede de gamle guder og ofre i templerne. Swarta satser alligevel alt og håber at se den unge kvinde, men hun kommer ikke. Til gengæld kommer de romerske soldater og afbryder gudstjenesten og tager paven til fange, men de er også på jagt efter hende, der spreder håb i slummen. Er det mon Siri, som Swarta og Harja er på sporet af og lykkes det dem at finde hinanden? Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hardback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 220
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
ISBN: 9788740070996
Serietitel: SWARTA-serien
Nummer i serien: 2
Format: 153x228
Udk. 10. June 2024
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hardback
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jeanette Varberg
Onkos
Jeanette Varberg
EN SEJLIVET MYTE fra 1800-tallet siger, at kræft er en sygdom skabt af Læs mere
Enkernes land
Jeanette Varberg
En stor drukneulykke i Vestjylland i 1893, en ældre dames selvmord i Læs mere
Én gang til!
Camilla Wandahl, Jeanette Varberg , m.fl.
Børn elsker at høre den samme gode historie igen og igen. Seks populære Læs mere
Swarta og blodskyggernes forbandelse
Jeanette Varberg
Arkæologen og bestsellerforfatteren Jeanette Varberg fortæller om Læs mere