Svære valg
Hør uddrag

Svære valg

Hillary Rodham Clinton

Politikens Forlag
Hillary Clintons erindringer.
 
Hillary Clintons deler i sin nye bog ud af sine erfaringer fra sine fire år som USA's udenrigsminister. Det bliver den ultimative bog for dem, der er interesseret i international politik og USA's rolle i verden. Hendes forrige bog blev en international bestseller, og alle forventer, at hendes nye bog kun bliver endnu større.
 
Hillary Clinton vil skrive om sin egen rolle og reflekterer over dramatiske begivenheder som Osama Bin Ladens tilfangetagelse, Gadaffis fald og Libyens skæbne, situationen i Irak og Afghanistan og Det Arabiske Forår. Hun fortæller også om vanskelighederne med at bygge diplomatiske forbindelser til Nordkorea og supermagten Kina, hun delagtiggør læseren i nogle af Det Hvide Hus' nøglediskussioner og forholder sig til USA's rolle internationalt.

Gennem personlige anekdoter fortæller hun ikke mindst om sit samarbejde med Barack Obama og med andre store ledere rundt omkring i verden.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 702
ISBN: 9788740011678
Format: 151x226
Udk. 26. August 2014
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Fotograf: Sunwrap.Dk
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Henriette Wiberg Danielsen
Oversætter: Hans Larsen
Anmeldelser og omtale
Ritt Bjerregaard
Hillary Clinton er en glimrende fortæller, der både har betragtninger om sejre og nederlag, og som i et fængende sprog beskriver, hvordan hun når sine resultater
Bogsyn
Alt hvad vi har hørt for ganske nylig i medierne, det er faktisk at finde i bogen her. Bare fra en anden vinkel. Det er drønspændende.
IN
Man behøver ikke være politiker for at kunne relatere til bogen, for som hun siger, står vi alle over for svære valg, og derfor er bogen også skrevet til alle dem, der forsøger at forstå politikernes beslutninger og effekten af dem.
Svære valg
Hillary Clinton fortæller om sin erindringsbog 'Svære valg'. Udkom på dansk 28. august.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hillary Rodham Clinton
Tilstand af terror
Hillary Rodham Clinton, Louise Penny
Fra bestsellerforfatterne Hillary Clinton og Louise Penny kommer en roman Læs mere